Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення тесту на окиснювальне покоричневіння столових і шампанських виноматеріалів
    (2003) Кошеленко, Олена; Гречко, Ніна Яківна; Гержикова, Вікторія Григорівна; Толстенко, Дмитро Петрович
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології сухої мадери
    (2003) Якшина, Людмила Олександрівна; Кушхова, Раїса Богданівна
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво вина типу «Херес»
    (2000) Непокритов, Олег Іванович; Гречко, Ніна Яківна
    Історичний огляд одержання вин типу херес. Традиційна іспанська технологія - одержання виноматеріалів та вин. Основні марки вин. Особливості хересних дріжджів. Вплив хімічних і біохімічних процесів під час хересування вина. Технологія приготування вин типу херес на Україні. Вимоги до винограду та виноматеріалів Дослідження способів та режимів хересування і їх вплив на якість готової продукції. Historical overview obtain wines such as sherry. Traditional Spanish technology - reception and wine tasting . Major brands of wines. Features heresnyh yeast. Effect of chemical and biochemical processes during heresuvannya wine. Technology Cooking wines such as sherry in Ukraine . Requirements for grapes and wine Research methods and modes heresuvannya and their impact on the quality of the finished product.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження зміни кольору рожевих вин у в процесі їх виготовлення та зберігання
    (2012) Чернявська, Аліна Олегівна; Тенетка, Аліна Іванівна; Білько, Марина Володимирівна; Бабич, Ірина Михайлівна
    Колір є найважливішим із візуальних атрибутів вин і є фактором загальної якості продукту, який може впливати на сприйняття вина в цілому. Питання формування кольору рожевих столових вин є відкритим для досліджень. Colour is an important visual attributes of wines and is a factor in the overall quality of the product, which can influence the perception of wine in general. The formation of pink-colored table wine open for research.
  • Ескіз
    Документ
    Застосування нанотехнологій при деметалізації білих столових виноматеріалів
    (2012) Копитко, Віталій Леонідович; Ткаченко, Світлана Вікторівна
    Одним із важливих якісних показників є прозорість, стабільність до різних видів помутніть. Помутніння обумовлене наявністю високомолекулярних білків, фенольних сполук та підвищеним вмістом металів — заліза, міді, олова.
  • Ескіз
    Документ
    Зміна компонентів біохімічного складу при виготовленні грушевих виноматеріалів
    (2008) Литовченко, Оксана; Локванець, Олександр Вадимович; Гречко, Ніна Яківна
    Одним з найголовніших процесів при виготовленні вина є бродіння сусла, що характеризується багатоманітністю біохімічних перетворень, внаслідок яких утворюються речовини, котрі визначають органолептичні властивості продукту. Оскільки даних про динаміку змін цих речовин при виробництві плодових вин, зокрема на основі груш мало, ми проводили дослідження саме в цьому напрямку.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення тесту на окиснювальне покоричневіння столових вин
    (2002) Кошеленко, Олена; Гречко, Ніна Яківна; Толстенко, Дмитро Петрович
    Одним із недоліків якості при формуванні і витримці столових вин і виноматеріалів є підвищена здатність до окислювання, а саме, до окислювального покоричневіння. One of the drawbacks in the formation of quality and endurance of table wine and wine have increased ability to oxidation, namely, oxidation pokorychnevinnya.
  • Ескіз
    Документ
    Малопоширені сорти винограду в Україні
    (2015) Бабич, Ірина Михайлівна; Полешко, Н. В.; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир Павлович
    Основним напрямком розвитку виноробної галузі України в нових економічних умовах є раціональне використання ресурсів, удосконалення технології переробки винограду та покращення якості винопродукції. Результати досліджень показали, що на якісні показники виноматеріалів, формування смакових і ароматичних властивостей впливають якість сировини і технологія виробництва. The main focus of the wine industry Ukraine in the new economic conditions is a rational use of resources, improving processing technology and improve the quality of grapes vynoproduktsiyi. The results showed that the quality indicators wine, the formation of taste and aromatic properties affect the quality of raw materials and production technology.
  • Ескіз
    Документ
    The influence of technological treatments on physical and chemical structure of wine
    (2013) Babich, Irina; Grechko, Nina