Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 47
  • Ескіз
    Документ
    Export opportunities of the sunflover oilproduct group for Ukraine
    (2019) Berezyanko, Tamara
  • Ескіз
    Документ
    Італійські особливості організації виробництва та подавання страв з овочів
    (2022) Павлюченко, Олена Станіславівна; Бур’ян, Ангеліна Василівна
    Досліджено особливості приготування та подавання страв з овочів італійської кухні в умовах закладів ресторанного господарства. Peculiarities of preparation and serving of dishes from vegetables of Italian cuisine in the conditions of restaurant establishments were studied.
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво натуральних консервів «Морква у власному соку»
    (2021) Дьяченко, Олексій Володимирович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    У роботі розглянуто особливості виробництва натуральних консервів «Морква у власному соку». Такий вид натуральних консервів має високі фізико-хімічні та органолептичні показники та може істотно розширити асортимент консервованих продуктів.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології отримання снеків із гарбуза
    (2021) Дьяченко, Олексій Володимирович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    В роботі досліджено можливість виробництва снеків із гарбуза. Розглянута технологія із застосуванням цукрового сирому концентрацією 30% з додаванням 5% сухого порошку імбиру та глазурування їх порошком, який також складається з цукрової пудри та порошку імбиру у співвідношенні 1:1.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи перероблення авокадо в консервній промисловості
    (2021) Процюк, Дмитро Сергійович; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
    У роботі запропоновано плоди авокадо як основу для створення нових видів закусочних, обідніх, м’ясо-рослинних та рибних консервів, що значно розширює існуючий асортимент та дозволить створити порційні страви, готові до вживання.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи виробництва натуральних харчових барвників в Україні
    (2021) Горбач (Морозюк), Анна Валентинівна; Шутюк, Віталій Володимирович
    Нині такі фактори, як збільшення виробництва продуктів харчування, диверсифікація технологічних розробок та звички у харчуванні споживачів збільшили необхідність використання барвників у продуктах харчування. Тому виробництво натуральних харчових барвників з рослинної сировини є перспективним для консервної галузі України.
  • Ескіз
    Документ
    Впровадження методів модифікації молочної сироватки з метою екологізації виробництва
    (2020) Михалевич, Артур Петрович; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
    На сьогоднішній день теми раціонального використання природносировинних ресурсів і охорони навколишнього середовища особливо актуальні та потребують швидкого вирішення. Аналіз вітчизняних і закордонних літературних джерел показує, що проблема доцільного використання молочної сироватки повністю не вирішена в жодній з країн світу і фундаментально пов’язана з проблемою охорони навколишнього середовища.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи виробництва алкогольних напоїв в умовах фермерських господарств для закладів індустрії гостинності
    (2020) Ковальчук, Світлана Степанівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна
    Охарактеризовано відродження приватного виробництва, що дозволить виготовляти оригінальні вишукані алкогольні напої та діяльність так званих «крафтових» виробництв, котрі виробляють якісну продукцію невеликими партіями. The revival of private production is characterized, which will allow to produce original refined alcoholic beverages and the activity of the so-called "craft" production, which produce quality products in small batches.
  • Ескіз
    Документ
    Використання алергенів у хлібопекарській промисловості
    (2019) Лабжинська, Маргарита Юріївна; Володченкова, Наталія Валеріївна
    У хлібопекарській промисловості використовується широкий спектр основної і додаткової сировини, що належить до алергенів. Метою було дослідити та визначити небезпечні фактори в повітрі робочої зони при виробництві хлібо-булочних виробів та їх вплив на працівників. З метою збереження здоров’я працівників слід мінімізувати безпосередній контакт співробітників із сировиною шляхом технічного переоснащення виробничого обладнання (використання автоматичних дозувальних станцій), проводити санітарну обробку приміщень відповідно графіку, робити перерви в роботі тощо. The baking industry uses a wide range of allergen-related primary and secondary raw materials. The purpose was to investigate and determine the hazardous factors in the air of the work area in the production of bakery products and their impact on employees. In order to maintain the health of employees, the direct contact of employees with raw materials should be minimized through technical re-equipment of production equipment (use of automatic metering stations), sanitary treatment of premises according to schedule, interruptions in work, etc.
  • Ескіз
    Документ
    Плоди калини як сировина для харчової промисловості
    (2019) Соловей, Олена Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
    В роботі наведено результати комплексної оцінки пріоритетності деяких сортів калини звичайної для виробництва харчових продуктів. Ягоди калини є високоефективною сировиною харчової промисловості у виробництві сиропів, морсів, цукатів, напоїв тощо. The paper presents the results of a comprehensive assessment of the priority of some varieties of common currants for food production. Berries of Kalina are highly effective raw materials of the food industry in the production of syrups, mozz, candied fruits, beverages, and the like.