Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
19 результатів
Результати пошуку
Документ Revolutionizing building performance simulation: a retrospective analysis of Dru Crawley's four decades of influence(2024) Kryvosheiev, Maksym; Grynevych, OksanaДокумент Heroes of the energy front(2023) Kukharyk, Roman; Zinkevych, PetroIntroduction. Distribution networks (Oblenergo), trunk networks (Ukrenergo) and generation facilities (CHP, TPP, HPP) were the main target of artillery and missile attacks by the Russian Federation. As a result of shelling in the system, 50% of the country's electrical networks were damaged. Results and discussion. The northern, southern, eastern and western regions suffered the greatest damage. During the war, the following electrical distribution networks (oblenergo) were damaged as a result of artillery shelling: 1. Dtek Kyiv Regional Power Grids; 2. DTEK Donetsk power grids; 3. "Kharkivoblenergo" JSC; 4. "Khersonoblenergo" JSC; 5. JSC "Mykolaivoblenergo"; 6. PJSC "Zaporizhjiaoblenergo"; 7. JSC "Chernihivoblenergo"; 8. Sumioblenergo JSC. Damage to main electrical networks (UKRENERGO): The northern, southern, eastern and western regions suffered the greatest damage. About 30 substations of various voltages were damaged.Документ До розрахунку витрат енергії на процес замішування тіста(2018) Анісімов, Андрій; Ільчук, Михайло; Рачок, Віталій Вікторович; Теличкун, Юлія СтаніславівнаОстанні теоретичні та експериментальні дослідження процесу замішування пшеничного тіста доводять необхідність внесення змін в методику розрахунку витрат енергії на процес замішування, виключення формального підходу до даного процесу та врахування витрат енергії на структурні перетворення, які є визначальними з точки зору і витрат енергії і якості тістового напівфабрикату.Recent theoretical and experimental studies of the process of mixing wheat dough prove the need to introduce changes in the methodology for calculating energy costs for the process of mixing, the exclusion of the formal approach to this process and the consideration of energy costs for structural transformations that are defining in terms of energy consumption and quality of dough semifinished products.Документ Вимоги до харчування гольфістів(2017) Голуб, Анастасія Андріївна; Коваль, Ольга АндріївнаПроаналізовано втрати енергії для різних видів спорту, представлено продукти, що поліпшують зір, покращують роботу суглобів. The energy losses for different sports are analyzed, products that improve vision, improve joints.Документ Energy security processes sprouting malt(2013) Koval, Olga V.; Piddubny, VladimirThe technological modes stabilize temperature and humidity solodoroschennya. Established under optimum conditions of aeration solodoroschenni.Документ Застосування сонячної енергії у виноробній та пивоварній промисловості(2007) Самойленко, Олександр; Дегтярьова, Марія Василівна; Клименко, Євген; Домарецький, Віталій Афанасійович; Куц, Анатолій Михайлович; Білько, Марина Володимирівна; Бабич, Ірина МихайлівнаДокумент Використання сонячної енергії у виноробстві(2008) Самойленко, Ольга; Домарецький, Віталій Афанасійович; Бабич, Ірина МихайлівнаАктуальна проблема сучасної виноробної галузі є якість. Найбільше якість вина характеризує його стабільність. Часто вона порушується кристалічними помутніннями, викликаними солями виннокислого кальцію й калію. Кращий спосіб уникнути цього – холодообробка. Actual problems of modern wine industry is quality. The highest quality wine is characterized by its stability. Often it is broken crystal turbidity caused vynnokysloho salts of calcium and potassium. The best way to avoid this - cold treatment.Документ Формування ефективності діяльності підприємства за рахунок енергетичного потенціалу(2014) Струнін, Віктор ВолодимировичРозглянуто підходи до скорочення витрат і втрат підприємства, зокрема за рахунок формування та використання енергетичного потенціалу. There are considered approaches to reduction of company's cost and loss, in particular due to the formation and using of energy potential.Документ Importance of renewable energy(2014) Chala, Kateryna; Kamlachenko, Y.Документ Мінімально можливі енергетичні характеристики виробництва – база енергоекономічного менеджменту(2014) Василенко, Тетяна Петрівна; Самійленко, Сергій МиколайовичСинтезовано шляхи ідеалізації технологічних та енергетичних процесів гіпотетичний теплотехнологічного комплексу, для якого визначено мінімально можливі енергетичні та ентропійні характеристики. Synthesized by the idealization of technology and energy processes hypothetical thermal engineering complex, for which defined the minimum possible energy and entropy characteristics.