Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості технології холодної закуски "Мезе з баклажанів"(2022) Мамченко, Людмила Євгенівна; Пахар, АлінаДокумент Сучасні напрями розширення асортименту закусок у спеціалізованій мережі закладів ресторанного господарства(2021) Сова, А. В.; Корецька, Ірина ЛьвівнаВ раціоні харчування людини велике значення мають закуски. необхідності розширення асортименту закусок у спеціалізованій мережі закладів ресторанного господарства та підвищення їх харчової цінності.На основі аналітичного огляду літератури зробити висновки щодо можливості удосконалення технологій та збільшення харчової цінності продуктів.