Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
38 результатів
Результати пошуку
Документ Концентрація сільськогосподарського виробництва в умовах ринку(2011) Данкевич, Андрій ЄвгеновичПроаналізовано виробництво основних видів продукції в залежності від розмірів підприємств. Науково обґрунтовано пропозиції щодо напрямів підвищення ефективності використання земель у сільському господарствіДокумент Розвиток сільських територій в умовах концентрації виробництва(2011) Данкевич, Андрій ЄвгеновичПроаналізовано діяльність холдингів у сільському господарстві. Досліджено вплив інтегрованих структур на соціальну сферу регіону та запропоновано шляхи залучення вертикально інтегрованих формувань до розбудови сільських територійДокумент Особливості бюджетування в агрохолдингах(2011) Данкевич, Андрій ЄвгеновичОхарактеризовано процес бюджетування у сільському господарстві. Досліджено особливості діяльності фінансово-економічної служби а аграрних холдингах. Запропоновано удосконалення фінансової системи управління у вертикально інтегрованих підприємствахДокумент Напрямки зростання прибутку підприємства(2022) Труш, Юлія Леонідівна; Гецько, Вікторія ПавлівнаМалий та середній бізнес є багатогранним соціально-економічним явищем. Кожен з тих, хто бере в ньому участь, має можливість знайти свою нішу у цьому секторі економіки, а зовнішні учасники - отримати позитивні результати: держава - збільшення ВВП, зростання кількості робочих місць у реальній економіці та зменшення соціальної напруги; місцева влада - податки та зайнятість; економічні партнери - гнучких та динамічних співучасників з низькими накладними витратами. Роль сектору малого та середнього підприємництва значно зростає, оскільки в останній для малого та середнього підприємництва апріорії закладено роль одного з ідеологічних чинників стратегічного розвитку України, водночас визначаючи, яку саме модель устрою обрано цим суспільством.Документ Інформаційно-аналітичне забезпечення комплексної оцінки результатів підприємницької діяльності(2020) Слободян, Наталія ГеннадіївнаДокумент Types of Catering Operations: The Pros and Cons(2017) Kucheriava, Olha; Mykhailova, NeliaДокумент Прибутковість підприємства та шляхи її підвищення(2016) Тичина, Юлія МиколаївнаДокумент Оцінка виробничого потенціалу підприємства(2015) Паценко, Лілія СергіївнаДокумент Нормативне визначення сутності поняття «якість»(2015) Осадчук, Оксана ПавлівнаДокумент Перспективи впровадження інновацій агротуризму в виробництво готельного продукту(Шидловська, О. Б. Перспективи впровадження інновацій агротуризму в виробництво готельного продукту / О. Б. Шидловська, Т. І. Іщенко, Я. С. Шевела // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : Міжнародна науково-практична конференція, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 217-219., 2015) Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шевела, Яна СергіївнаОбґрунтовано доцільність та можливість включення агророзваг до додаткових послуг готельних підприємств. The expediency and the inclusion of agro entertainment to additional services of hotel enterprises