Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
22 результатів
Результати пошуку
Документ Сливочное масло с добавкой из семян льна(2010) Махонина, Марина Юрьевна; Рашевская, Тамара АлексеевнаВ НУХТ разработан новый вид сливочного масла с добавкой из семян льна. A new type of butter with flaxseed additives was created.Документ Формирование поверхностей раздела в наноструктуре сливочного масла с функциональными растительными добавками(2011) Рашевская, Тамара АлексеевнаМетодом электронной сканирующей микроскопии впервые изучена наноструктура сливочного масла. By electron scanning microscopy first studied nanostructure butter.Документ Дослідження теплофізичних властивостей вершкового масла збагаченого порошками моркви(2007) Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара ОлексіївнаНаведено результати досліджень впливу добавок порошків моркви кріогенного та холодного розпилювального сушіння на фазові перетворення груп гліцеридів кристалічної жирової фази вершкового масла як свіжовиготовленого так і при зберіганні.Документ The influence of inulin additive in the water composition during the processing of butter(1998) Rashevska, Tamara; Gulyy, Ivan; Bobrovnik, Leonid; Goyko, IrynaThe researches of water phase state in butter with inulin additive were carried out. The results stated that inulin additive increased the amount of closely linked adsorptional moisture in butter.Документ Самоорганизация наноструктуры многокомпонентных жиросодержащих систем пищевых продуктов(2007) Рашевская, Тамара АлексеевнаПроведены комплексные исследования формирования наноструктуры сливочного масла. Впервые методом электронно-позитронной анигиляции в молочном жире обнаружены нанопоры г ~ 0,22-0,56 нм, которые являются центрами формирования наночастиц влаги. Complex researches of butter nanostructure formation were done. using the method of electron-positron annihilation were find nanopores in structure.Документ The role of water phase in formation of microstructure of butter with red beet powder additive(1998) Rashevska, Tamara; Gulyy, Ivan; Simahina, Galina; Pryadko, Nikolai; Goyko, Iryna; Tobilevich, N.Electron microscopic investigation stated that saccharose contained in beet powder favoured the formation of cell structure on the edge of water and fat phase, and increased the mechanical strength of fat globule cover. This fact provided the formation of granular structure and plastic consistence butter with beet powder additive.Документ The perspective of inulin use in butter industry(1997) Rashevska, Tamara; Gulyy, Ivan; Bobrovnik, Leonid; Grinenko, I. A.The purpose of the work is to study the expedience and perspectivity to use inulin in the production of butter and its analogues.Метою роботи є вивчення доцільності та перспективності використовувати інулін у виробництві вершкового масла та його аналогів.Документ Electro-microscopic investigations of the structure of butter with inulin(1997) Rashevska, TamaraElectro-microscopic investigations exposed the inulin's influence on the microstructure, its role in the formation of butter's plastically consistency.Документ Microbiological researches of a butter with inulin(2004) Rashevska, Tamara; Gulyy, Ivan; Grinenko, Irina; Homichak, LubomirIn NUFT the technology of a butter with inulin is developed and microbiological studies done. В НУХТ розроблено технологію вершкового масла з інуліном і ослідженого його мікробіологічні показники.Документ Micstructure of multicomponent in water inulin solusions(2004) Gulyy, Ivan; Ukrainets, Anatoliy; Rashevska, Tamara; Tasenko, EvgeniaStudied formation of a microstructure of water solutions inulina, chicory, fructose and their mixes in a water phase. Досліджено формування мікроструктури водного розчину інуліну, цикорію, фруктози та їх суміші у водній фазі. Исследовано формирование микроструктуры водного раствора инулина, цикория, фруктозы та их смеси в водной фазе.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »