Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
21 результатів
Результати пошуку
Документ Modernization of mechanization and automation in the bakery industry(2023) Strykun, Mykola; Babko, Evhen; Olishevskyi, ValentynМеханізація основних виробництв ускладнюється тим, що вітчизняне машинобудування не має комплексно-механізованих технологічних ліній для безперервного виробництва хліба, макаронних і кондитерських виробів. Тому частина існуючої виробничої лінії оснащена різальними верстатами та обладнанням.Документ Оцінка ризику в процесі сегментації цільового ринку підприємствами хлібопекарської галузі(2016) Скопенко, Наталія Степанівна; Лисенко (Звьоздочкіна), Олена АнатоліївнаВ роботі визначені особливості ринку хліба, що впливають на ризик, збільшуючи або зменшуючи його рівень. Виявлено необхідність структурувати кожний вид ризику, поєднуючи фактори ризику та можливі наслідки впливу їх різних комбінацій. The paper identifies the features of the bread market that affect the risk, increasing or decreasing its level. The need to structure each type of risk, combining risk factors and the possible consequences of the impact of their various combinations.Документ Вертикальна інтеграція на підприємствах хлібопекарської галузі(2016) Ківер, Анастасія ВікторівнаДокумент Баланс хлібопекарської галузі як фактор забезпечення продовольчої безпеки України(2015) Лисенко (Звьоздочкіна), Олена АнатоліївнаДокумент Забезпечення хлібобулочними виробами споживчого ринку України(2015) Лисенко (Звьоздочкіна), Олена АнатоліївнаДокумент Проблеми розвитку ринку хлібобулочних виробів(2015) Литвинюк, Ольга ПетрівнаДокумент Стан та перспективи розвитку вітчизняного ринку продукції хлібопекарської та макаронної галузей України(2015) Бакус, Олександр ОлександровичДокумент Інноваційна реструктуризація хлібопекарських підприємств(2015) Литвинюк, Ольга ПетрівнаДокумент Особливості та проблеми розвитку хлібопекарської галузі в Україні та шляхи їх подолання(2013) Бзенко, Альона ОлександрівнаОднією з найважливіших галузей, що забезпечують продовольчу безпеку України, є хлібопекарська. Її структуру формують: сільськогосподарські виробники, що вирощують зернові культури; елеватори, що сушать та зберігають зерно; борошномельні та хлібопекарські підприємства, які задовольняють потреби усіх верств населення в хлібобулочній продукції. One of the major industries that provide food security Ukraine is baking. Its structure is formed: agricultural producers who grow crops; elevators, which are dried and store grain; Flour and bakery enterprises meet the needs of all segments of the population in bakery products.Документ Методичні підходи до формування системи управління якістю на підприємстві(2012) Труш, Юлія ЛеонідівнаСистема управління якістю повинна мати конкретне призначення і відповідно містити цільові функції, що задають характер взаємодії всіх її елементів. При їх реалізації в системі управління якістю можна виділити об’єкт управління (управляючу підсистему) і суб’єкт управління (систему управління), між якими повинен бути прямий (від суб’єкта до об’єкта – управляюча інформація і вплив) та зворотній (від об’єкта до суб’єкта – інформація про стан об’єкта) канали зв’язку. Control system by quality must have the concrete setting and accordingly to contain objective functions which set character of co-operation of all its elements. During their realization in control system by quality it is possible to select management (upravlyayuchu subsystem) object and subject managements (control system) between which must be direct (from a subject to the object is upravlyayucha information and influence) and to reverse (from an object to the subject is state information object) ductings of connection.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »