Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Документ
    Визначення енергії відновлення настоїв спиртових рослинної сировини
    (2021) Кузьмін, Олег Володимирович; Грушевська, Ірина Олегівна; Дериш, Андрій Дмитрович
    Наведено результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions are presented.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання чайної продукції у технології наливок
    (2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Іскандарова, Ірина Романівна; Бережна, Тетяна Олегівна; Філіппова, Альона Юріївна
    Наведено результати експериментальних досліджень антиоксидантної активності водно-спиртових настоїв чайної продукції у технології наливок. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions of tea products in the technology of liqueurs.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання настоїв чаю у технології наливок
    (2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Бережна, Тетяна Олегівна; Іскандарова, Ірина Романівна; Філіппова, Альона Юріївна
    Наведено результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв чаю у технології наливок. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions of tea in the technology of liqueurs.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології водно-спиртових настоїв у закладах ресторанного господарства
    (2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Філіппова, Альона Юріївна; Іскандарова, Ірина Романівна; Бережна, Тетяна Олегівна
    Наведено результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions are presented.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення антиоксидантної здатності водно-спиртових настоїв з рослинної сировини для технології ресторанної продукції
    (2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Силка, Ірина Миколаївна; Березова, Ганна Олександрівна
    Наведено результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions are presented.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив заморожування на антиоксидантну активність ягід
    (2020) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович
    Об'єктами дослідження служили свіжі і свіжоморожені ягоди малини сорту Атлант, свіжі і свіжоморожені ягоди вишні сорту Володимирська, свіжі і свіжоморожені ягоди полуниці сорту Альбіон, свіжі і свіжоморожені плоди сливи сорту Угорка, свіжі і свіжоморожені ягоди чорної смородини сорту Титанія, свіжі і свіжоморожені ягоди червоної смородини сорту Ровада, свіжі і свіжоморожені ягоди горобини (аронії) чорноплідної, а також свіжоморожені ягоди чорниці, свіжоморожені ягоди журавлини, свіжоморожені ягоди брусниці, придбані в торговельній мережі. The objects of study were fresh and fresh-frozen berries raspberries of the Atlant variety, fresh and fresh-frozen berries of a cherry of the Vladimir grade, fresh and fresh-frozen berries of a strawberry of the Albion grade, fresh and fresh-frozen fruits of a plum of a grade Cucumber, fresh and fresh-frozen berries of black currant of the Titania grade, fresh and fresh-frozen Rovada red currant berries, fresh and fresh-frozen rowan berries (chokeberry) chokeberry, as well as fresh blueberries, fresh frozen cranberries, fresh-frozen berries of a cowberry bought in a trade network.
  • Ескіз
    Документ
    Study of the use of edible powders tomato sauce technologies
    (2017) Benderska (Dushchak), Olga; Bessarab, Alexander; Shutyuk, Vitaliy
    Considered the technology for the production of edible powders from vegetable raw materials. The technology for producing powders from berries is developed to produce a high-quality product in which all ingredients of raw materials are stored in a concentrated form.
  • Ескіз
    Документ
    Research of total antioxidant activity of vegetable oils
    (2013) Usatyuk, Svitlana; Pelekhova, Lyubov
    The paper is devoted to research of total antioxidant activity of vegetable oils. Робота присвячена дослідженню загальної антиоксидантної активності рослинних олій.