Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективні напрямки виробництва пектину з побічної продукції цукрової промисловості(2022) Доношенко, Ілля Вікторович; Бальчугова, Тетяна Віталіївна; Шульга (Замура), Світлана АнатоліївнаОдним з основних завдань харчової промисловості країни є збільшення асортименту та об'ємів виробництва високоякісних продуктів. Слід звернути увагу на широке впровадження прогресивних технологій використання вторинної сировини.Документ Викиди сокоочисного відділення цукрового заводу та способи їх утилізації(2016) Хитрий, Ярослав Сергійович; Пономаренко, Віталій Васильович; Пушанко, Микола МиколайовичНа цукрових заводах України питання екологічної безпеки є актуальним. Господарська діяльність цукрових заводів має бути спрямована на зменшення як викидів так і скидів, що приведе до зменшення їх негативного впливу на навколишнє середовище. In sugar factories Ukraine environmental safety issues are important. Economic activity refineries should be directed at reducing both emissions and discharges, which will reduce their negative impact on the environment.Документ Використання теплового потенціалу відпрацьованого сульфітаційного газу(2016) Хитрий, Ярослав Сергійович; Пономаренко, Віталій ВасильовичПроцес сульфітації супроводжується постійним виділенням відпрацьованого газу, втратами теплового потенціалу та значним забрудненням навколишнього середовища. The process of sulfitation is accompanied by a constant release of waste gas, the losses of calorific potential and significant environmental pollution.Документ Гранулювання кормів з використанням нетрадиційних видів сировини(2012) Бондар, А. О.; Почеп, Володимир Анатолійович; Євтушенко, Олег ОлександровичДосліджено вплив нетрадиційної сировини на гранулювання зерна пшениці. Рекомендована вологість суміші – 16,0…18,0 %. Кількість введення компонентів – 1,0…4,5 %. It was researched influence non-traditional raw materials at granulate of wheat. Introduced humidity composition – 16,0…18,0 %. The quantity introduction of components – 1,0…4,5 %.