Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Інтенсифікування приготування купажу лікеро-горілчаного напою(2024) Небеська, Вaлерія Aнaтοліївнa; Головенько, Анжеліка Володимирівна; Олійник, Світлана ІванівнаПроведено аналіз способів приготування лікеро-горілчаних напоїв. Визначено переваги та недоліки періодичного та неперервного способів купажуванняДокумент Інноваційні методи створення купажів рослинних олій(2015) Топчій, Оксана Анатоліївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Пащенко, Оксана ВасилівнаРослинні олії мають різну в’язкість та густину, що є важливим показником при купажуванні олій. Нами запропоновано метод купажування олій при якому проводиться темперування рослинних олій, що дозволяє здійснити рівномірний розподіл обсягу одного масла в іншому, а нагрівання прискорює процес змішування. Vegetable oils have different viscosity and density, which is an important indicator in blending oils. We have proposed a method of blending oils is conducted in which tempering plant oils, which allows for even distribution of volume of oil in one another, and heat accelerates the mixing process.