Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ The relevance of craft beverage production based on buttermilk(2023) Shymanyuk, Illia; Grek, Olena; Tymchuk, AllaRelevant trend in craft production is the organization of complex processing of buttermilk into dessert drinks, including those with increased viscosity with various plant ingredients, the purpose of which is to enrich the product, give it a fuller taste, increase shelf life, and change organoleptic characteristics. Актуальним напрямом у крафтовому виробництві є організація комплексного перероблення маслянки на десертні напої, в тому числі з підвищеною в’язкістю із різними рослинними інгредієнтами, метою додавання яких є збагачення продукту, надання повноти смаку, підвищення термінів зберігання, зміна органолептичних показників.Документ Ферментований напій на основі маслянки з овочевою сировиною(2019) Михалевич, Артур ПетровичВизначено оптимальну кількість овочевої сировини (бурякового пюре) на рівні 7% від маси маслянки. Саме ця кількість забезпечує найкращі органолептичні та фізико-хімічні показники ферментованого напою на основі маслянки.Документ Амінокислотний склад молочно-білкових копреципітатів(2016) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила ГригорівнаУ статті наведено технологію отримання та амінокислотний склад молочно-білкових копреципітатів з пюре журавлини. The article containes the technology of obtaining and amino acid composition of milk-protein co-precipitates with cranberry puree.Документ Вплив технологічних факторів на процес отримання молочно-білкових копреципітатів із журавлиною(2016) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила ГригорівнаВ роботі досліджено вплив температури та рН на осадження білків сколотин, обрано режими осадження. The influence of temperature and pH on precipitation of buttermilk proteins was investigated, precipitation modes were selected.Документ Інновації у виробництві молочно-білкових копреципітатів(2016) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила ГригорівнаУ роботі доведено актуальність удосконалення технології отримання білкових копреципітатів. The paper confirms the relevance of improving of the protein co-precipitates technology.Документ Использование маслянки (пахты) в хлебопечении(2014) Заболотько, Леся Александровна; Махинько, Валерий НиколаевичИсследована возможность внесения пахты в хлебобулочные изделия взамен воды. Установлена целесообразность замены половины рецептурного количества воды. Определены показатели качества готового изделия. Investigated the possibility of introducing the buttermilk in bakery products instead of water. Set the expediency of replacing half prescription quantities of water. Identify the quality of the finished product.