Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Advantages of combination protein preparation in technology of balanced product
    (2017) Fursik, Oksana; Strashynskyi, Igor; Pasichnyi, Vasyl
    Information on the rational ratio of plant and animal origin proteins to balance the amino acid composition of the food compositions was presented. For determination of rational ratio of protein preparations have used information about amino acid composition the proteins of plant origin (soy, peas, sunflower, etc.) and animal origin (beef and pork skins, dried whey, blood proteins, milk, eggs, egg albumin and blood plasma) available on the market.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив соєвого концентрату на біологічну цінність хліба
    (2001) Махинько, Валерій Миколайович; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    Проведено роботу щодо вивчення впливу соєвого білкового концентрату на основні процеси у тісті та якість готових виробів. Показана доцільність використання добавки в кількості 5 %. The work on studying of influence of soy protein concentrate on core processes in the test and the quality of finished products. The expediency of use of the additive in the amount of 5 %.
  • Ескіз
    Документ
    Харчоконцентрати на основі їстівних грибів
    (2010) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна
    На основі теоретичних та експериментальних досліджень розроблено нові технології харчоконцентратів (грибних закусок, чіпсів, снеків) на основі їстівних грибів із застосуванням високоефективних методів оброблення сировини. Запропоновані технології дозволяють отримати низькокалорійні продукти харчування підвищеної харчової та біологічної цінності. New technologies of food concentrates on the basis of edible mushrooms (mushroom appetizers, chips, snacks) are worked out on the basis of theoretical and experimental researches with application of high-efficiency methods of treatment of raw materials. The offered technologies allow to get low-caloric food products with increased nutrition and biological value.
  • Ескіз
    Документ
    The use of composite laws in the presentation commodities
    (2013) Kapinus, Larisa; Skryhun, Natalya