Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Advantages of combination protein preparation in technology of balanced product(2017) Fursik, Oksana; Strashynskyi, Igor; Pasichnyi, VasylInformation on the rational ratio of plant and animal origin proteins to balance the amino acid composition of the food compositions was presented. For determination of rational ratio of protein preparations have used information about amino acid composition the proteins of plant origin (soy, peas, sunflower, etc.) and animal origin (beef and pork skins, dried whey, blood proteins, milk, eggs, egg albumin and blood plasma) available on the market.Документ Вплив соєвого концентрату на біологічну цінність хліба(2001) Махинько, Валерій Миколайович; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаПроведено роботу щодо вивчення впливу соєвого білкового концентрату на основні процеси у тісті та якість готових виробів. Показана доцільність використання добавки в кількості 5 %. The work on studying of influence of soy protein concentrate on core processes in the test and the quality of finished products. The expediency of use of the additive in the amount of 5 %.Документ Харчоконцентрати на основі їстівних грибів(2010) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта АльбертівнаНа основі теоретичних та експериментальних досліджень розроблено нові технології харчоконцентратів (грибних закусок, чіпсів, снеків) на основі їстівних грибів із застосуванням високоефективних методів оброблення сировини. Запропоновані технології дозволяють отримати низькокалорійні продукти харчування підвищеної харчової та біологічної цінності. New technologies of food concentrates on the basis of edible mushrooms (mushroom appetizers, chips, snacks) are worked out on the basis of theoretical and experimental researches with application of high-efficiency methods of treatment of raw materials. The offered technologies allow to get low-caloric food products with increased nutrition and biological value.Документ The use of composite laws in the presentation commodities(2013) Kapinus, Larisa; Skryhun, NatalyaДокумент Структурно-механічні властивості селевих композицій на основі пектину та ксантанової камеді(2013) Міклашевська, Ю. Б.