Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення майонезних соусів з перспективною сировиною
    (2021) Тарнавський, Ілля Сергійович; Бахмач, Володимир Олександрович
    Майонези та соуси–це популярні та перспективні продукти харчування, що займають провідне місце серед виробництва та споживання різних соусів та приправ на жировій основі. Майонез легко засвоюється організмом та може використовуватись для харчування всіх груп населення, в тому числі для профілактичного, лікувального та дієтичного харчування. Його використовують не тільки як приправу до різноманітних кулінарних страв для підвищення їх поживності та збагачення смаку, що сприяє збудженню апетиту і покращення травлення, але і як самостійний бутербродний продукт.
  • Ескіз
    Документ
    Газохроматографічне дослідження ароматичних складових ароматних спиртів лікеро-горілчаного виробництва
    (2007) Кравчук, Т. Ю.; Татарінова, Тетяна Андріївна; Маринченко, Віктор Опанасович
  • Ескіз
    Документ
    Розробка компаунду для виробництва майонезної продукції
    (2012) Петрикей, Л. В.; Бахмач, Володимир Олександрович; Бабенко, Валерій Іванович
    Досліджено ефективність використання компаунду та розроблено технологію для майонезної продукції. The efficiency of the use of compounds and the technology for mayonnaise production.