Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення майонезних соусів з перспективною сировиною(2021) Тарнавський, Ілля Сергійович; Бахмач, Володимир ОлександровичМайонези та соуси–це популярні та перспективні продукти харчування, що займають провідне місце серед виробництва та споживання різних соусів та приправ на жировій основі. Майонез легко засвоюється організмом та може використовуватись для харчування всіх груп населення, в тому числі для профілактичного, лікувального та дієтичного харчування. Його використовують не тільки як приправу до різноманітних кулінарних страв для підвищення їх поживності та збагачення смаку, що сприяє збудженню апетиту і покращення травлення, але і як самостійний бутербродний продукт.Документ Газохроматографічне дослідження ароматичних складових ароматних спиртів лікеро-горілчаного виробництва(2007) Кравчук, Т. Ю.; Татарінова, Тетяна Андріївна; Маринченко, Віктор ОпанасовичДокумент Розробка компаунду для виробництва майонезної продукції(2012) Петрикей, Л. В.; Бахмач, Володимир Олександрович; Бабенко, Валерій ІвановичДосліджено ефективність використання компаунду та розроблено технологію для майонезної продукції. The efficiency of the use of compounds and the technology for mayonnaise production.