Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Документ
    Особливості впровадження системи управління безпечності НАССР на кондитерських підприємствах
    (2023) Свинтак, Валерія Олегівна; Усатюк, Світлана Іванівна
    У тезах розглянуто питання впровадження системи управління безпечності у виробництво кондитерської продукції відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000:2019.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасний стан кондитерської промисловості України
    (2020) Закревська, Людмила Миколаївна
    В роботі досліджено сучасний стан кондитерської промисловості України, визначено перспективи її розвитку. The current state of the confectionery industry of Ukraine is investigated in the work, the prospects of its development are determined.
  • Ескіз
    Документ
    Використання нетрадиційної рослинної сировини для отримання кексів оздоровчого призначення
    (2019) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
    Кінцевим результатом є створення кексів оздоровчого призначення з хорошим смаком і зовнішнім виглядом, підвищеною харчовою цінністю. The final result is the creation of cakes for health purposes with good taste and appearance, improved nutritional value
  • Ескіз
    Документ
    Стан та проблеми розвитку кондитерської галузі України
    (2015) Гудима, Олена Володимирівна
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз потенціалу кондитерської галузі України
    (2015) Тоболін, Олександр Вячеславович
    Щоб іти в ногу з ритмом сучасного життя навіть виробникам солодощів доводиться уважно слідкувати за тенденціями на світовому кондитерському ринку. To keep up with the rhythm of modern life has even candy manufacturers closely follow trends in the global confectionery market.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості конкурентної боротьби підприємств кондитерської галузі
    (2015) Савчук, Ірина Василівна
    Конкуренція є однією з складових за допомогою якої підприємства завойовують ринок та перемагають в боротьбі за споживача. Competition is one of the components through which the company win market and win in the fight for the consumer.
  • Ескіз
    Документ
    Львів – солодка столиця України
    (2009) Коцюбанська, Ольга Олександрівна
    Дані тези присвячені історичному розвитку кондитерської промисловості м. Львова та експорту кондитерських традицій зі Сходу на Захід. The thesis is devoted to historical development Confectionery industry city and Export kondyterskyh traditions with the East to the West.
  • Ескіз
    Документ
    Роль інвестицій у розвитку кондитерської промисловості України
    (2007) Сілакова, Ганна Віталіївна
    Досліджено основні джерела інвестиційної діяльності на підприємствах кондитерської промисловості України, проаналізовано їх обсяги та структуру, визначено основні проблеми їх використання для інвестиційного розвитку вітчизняних підприємств. The basic sources of investment in enterprises Ukrainian confectionary industry, analyzed their volume and structure, the basic problem of using them for investment development of domestic enterprises.