Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Виготовлення січених напівфабрикатів збалансованих продуктами перероблення зернових(2018) Мехед, Галина Сергіївна; Гончаренко, Таїса Юріївна; Топчій, Оксана АнатоліївнаТези містять результати досліджень щодо можливості розширення асортименту та удосконалення технології січених напівфабрикатів шляхом використання продуктів переробки зернових, таких як льон, овес, рис та ячмінь. The abstracts contain the results of research on the possibility of expanding the range and improving the technology of cut down semi-finished products by using cereal processing products such as flax, oats, rice and barley.Документ Molecular Gastronomy(2017) Generalova, Kateryna; Chala, KaterynaДокумент Перспективы выращивания органических зерновых культур в Украине(2016) Лысенко (Звёздочкина), Елена АнатольевнаДокумент Organic Food(2016) Kaluzhna, Anastasia; Starkova, OlesiaДокумент Новітні технології в АПК(2011) Бобко, Д. С.; Закревська, Людмила МиколаївнаВизначено основні напрями удосконалення виробництва в АПК. Обгрунтовано доцільність застосування нових екологічно безпечних технологій. Обоснована целесообразность применения новых экологически безопасных технологий. The main directions of improvement of production in agriculture. Expediency of new environmentally friendly technologies.Документ Використання екструдатів зернових культур для збагачення традиційних харчових середовищ(2013) Харітон, Тамара Яківна