Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 17
  • Ескіз
    Документ
    Стабілізуючі речовини у технології лікеро-горілчаного виробництва
    (2023) Олійник, Світлана Іванівна; Дулька, Ольга Степанівна; Небеська, Вaлерія Aнaтοліївнa
    Для запобігання помутнінням у технологіях напоїв застосовують натуральні та синтетичні антиокислювачі, матеріали органічного та неорганічного походження, бентоніти, полівінілполіпірролідон, похідні кремнієвої кислоти, природні алюмосилікати, флокулянти на основі поліакріламіду, желатин, гідроколоїди
  • Ескіз
    Документ
    Нетрадиційні алкогольні напої на основі бананової сировини
    (2022) Іпатова, Юлія Володимирівна; Олійник, Світлана Іванівна
    Проведено аналіз та встановлено, що алкогольні напої на основі банану є популярними у світі. Банани широко використовуються для приготування різних видів коктейлів, лікерів, пива та вина. Визначено технології виготовлення алкогольних напоїв із бананів як основної сировини
  • Ескіз
    Документ
    Тренди барної індустрії
    (2022) Гусєв, Данило Антонович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Матеріалом для дослідження стали статистичні данні запитів в мережі інтернет, тенденції, що спостерігаються в індустрії та новітні впровадження в популярних закладах.
  • Ескіз
    Документ
    Вимірювання вміст СО2 у газових напоях
    (2018) Ігнатьєва, Анна Олександрівна; Іваннікова, Анастасія Дмитрівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Проведено порівняння методів визначення вуглекислого газу у газованих напоях. Запропоновано метод із використання напівпровідникових сенсорів для вимірювання концентрація вуглекислого газу в напої при відкритті. A comparison of methods for determining carbon dioxide in carbonated beverages is made. A method using semiconductor sensors to measure the concentration of carbon dioxide in a beverage when it is opened is proposed.
  • Ескіз
    Документ
    Організація та технологія приготування напоїв на основі матчі для спеціалізованих закладів ресторанного господарства
    (2022) Павлюченко, Олена Станіславівна; Винник, Вікторія Віталіївна
    Охарактеризовано матчу як перспективну сировину для виробництва напоїв у спеціалізованих закладах ресторанного господарства. Matcha is characterized as a promising raw material for the production of beverages in specialized establishments of the restaurant industry.
  • Ескіз
    Документ
    Напої з додаванням меліси лимонної для закладів ресторанного господарства
    (2022) Павлюченко, Олена Станіславівна; Буднік, Карина Миколаївна
    Досліджено можливості використання меліси лимонної у технології напоїв для закладів ресторанного господарства. The possibility of using lemon balm in beverage technology for restaurants has been studied.
  • Ескіз
    Документ
    Malt extracts in the recipes of modern coffee drinks
    (2020) Ivanov, Yevhenii; Shutyuk, Vitaliy
    The possibility of using malt extracts of cereals in the development of modern beverage technologies is considered in the work. It is shown that malt extracts are a promising raw material for coffee and functional drinks.
  • Ескіз
    Документ
    Malt extract as a raw material for modern coffee drinks
    (2020) Ivanov, Yevhenii; Shutyuk, Vitaliy
    The possibility of using malt extracts of cereals in the development of modern beverage technologies is considered in the work. It is shown that malt extracts are a promising raw material for coffee and functional drinks.
  • Ескіз
    Документ
    Створення соків і напоїв функціонального спрямування
    (2020) Дмитрук, Роман Олександрович; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр Семенович
    У сучасних умовах неможливо забезпечити організм людини оптимальною кількістю біологічно цінних речовин за рахунок звичайних продуктів харчування. Вирішення цього завдання вимагає створення і використання спеціалізованих продуктів харчування, збагачених цінними фізіологічно-функціональними інгредієнтами захисної дії. Напої є найбільш технологічним продуктом для створення нових видів функціонального харчування.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія напоїв на основі сироватки, отриманої осадженням білків молока ягідним коагулянтом
    (2017) Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Пшенична, Тетяна Володимирівна
    Отримані дослідження дозволили розробити технологічну схему виробництва кисломолочного напою на основі знежиреного молока та забарвленої сироватки з концентратом молочного білка Promilk 702 B, що передбачає стандартні етапи виробництва кисломолочних напоїв з додатковими технологічними операціями підготовки концентрату білка та сироватко-молочної суміші. The obtained research allowed to develop a technological scheme for the production of skimmed milk drinks based on skim milk and colored whey with Promilk 702 B milk protein concentrate, which involves the standard stages of production of sour milk drinks with additional technological operations of preparation of protein concentrate and whey and milk mixture.