Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
17 результатів
Результати пошуку
Документ Стабілізуючі речовини у технології лікеро-горілчаного виробництва(2023) Олійник, Світлана Іванівна; Дулька, Ольга Степанівна; Небеська, Вaлерія AнaтοліївнaДля запобігання помутнінням у технологіях напоїв застосовують натуральні та синтетичні антиокислювачі, матеріали органічного та неорганічного походження, бентоніти, полівінілполіпірролідон, похідні кремнієвої кислоти, природні алюмосилікати, флокулянти на основі поліакріламіду, желатин, гідроколоїдиДокумент Нетрадиційні алкогольні напої на основі бананової сировини(2022) Іпатова, Юлія Володимирівна; Олійник, Світлана ІванівнаПроведено аналіз та встановлено, що алкогольні напої на основі банану є популярними у світі. Банани широко використовуються для приготування різних видів коктейлів, лікерів, пива та вина. Визначено технології виготовлення алкогольних напоїв із бананів як основної сировиниДокумент Тренди барної індустрії(2022) Гусєв, Данило Антонович; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаМатеріалом для дослідження стали статистичні данні запитів в мережі інтернет, тенденції, що спостерігаються в індустрії та новітні впровадження в популярних закладах.Документ Вимірювання вміст СО2 у газових напоях(2018) Ігнатьєва, Анна Олександрівна; Іваннікова, Анастасія Дмитрівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаПроведено порівняння методів визначення вуглекислого газу у газованих напоях. Запропоновано метод із використання напівпровідникових сенсорів для вимірювання концентрація вуглекислого газу в напої при відкритті. A comparison of methods for determining carbon dioxide in carbonated beverages is made. A method using semiconductor sensors to measure the concentration of carbon dioxide in a beverage when it is opened is proposed.Документ Організація та технологія приготування напоїв на основі матчі для спеціалізованих закладів ресторанного господарства(2022) Павлюченко, Олена Станіславівна; Винник, Вікторія ВіталіївнаОхарактеризовано матчу як перспективну сировину для виробництва напоїв у спеціалізованих закладах ресторанного господарства. Matcha is characterized as a promising raw material for the production of beverages in specialized establishments of the restaurant industry.Документ Напої з додаванням меліси лимонної для закладів ресторанного господарства(2022) Павлюченко, Олена Станіславівна; Буднік, Карина МиколаївнаДосліджено можливості використання меліси лимонної у технології напоїв для закладів ресторанного господарства. The possibility of using lemon balm in beverage technology for restaurants has been studied.Документ Malt extracts in the recipes of modern coffee drinks(2020) Ivanov, Yevhenii; Shutyuk, VitaliyThe possibility of using malt extracts of cereals in the development of modern beverage technologies is considered in the work. It is shown that malt extracts are a promising raw material for coffee and functional drinks.Документ Malt extract as a raw material for modern coffee drinks(2020) Ivanov, Yevhenii; Shutyuk, VitaliyThe possibility of using malt extracts of cereals in the development of modern beverage technologies is considered in the work. It is shown that malt extracts are a promising raw material for coffee and functional drinks.Документ Створення соків і напоїв функціонального спрямування(2020) Дмитрук, Роман Олександрович; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр СеменовичУ сучасних умовах неможливо забезпечити організм людини оптимальною кількістю біологічно цінних речовин за рахунок звичайних продуктів харчування. Вирішення цього завдання вимагає створення і використання спеціалізованих продуктів харчування, збагачених цінними фізіологічно-функціональними інгредієнтами захисної дії. Напої є найбільш технологічним продуктом для створення нових видів функціонального харчування.Документ Технологія напоїв на основі сироватки, отриманої осадженням білків молока ягідним коагулянтом(2017) Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Пшенична, Тетяна ВолодимирівнаОтримані дослідження дозволили розробити технологічну схему виробництва кисломолочного напою на основі знежиреного молока та забарвленої сироватки з концентратом молочного білка Promilk 702 B, що передбачає стандартні етапи виробництва кисломолочних напоїв з додатковими технологічними операціями підготовки концентрату білка та сироватко-молочної суміші. The obtained research allowed to develop a technological scheme for the production of skimmed milk drinks based on skim milk and colored whey with Promilk 702 B milk protein concentrate, which involves the standard stages of production of sour milk drinks with additional technological operations of preparation of protein concentrate and whey and milk mixture.