Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Study of the influence of the dose of whey protein concentrate on the formation of the quality of fermented milk products(2022) Stukalska (Ivanova), Nataliia; Kuzmin, OlegУ результаті досліджень можна зробити висновок про можливість заміни сухого молока концентратом сироваткового білка до 2,5% без шкоди для якості кисломолочних напоїв. As a result of research, it is possible to conclude that it is possible to replace dry milk with whey protein concentrate up to 2.5% without harming the quality of fermented milk drinks.Документ Модернізація сушильного обладнання у молочній галузі як спосіб вирішення проблеми(2019) Михалевич, Артур Петрович; Ашмаріна, Галина РевмирівнаМодернізація сушильних установок дозволяє привести їх характеристики за енергоспоживанням та якістю готової продукції до аналогічного обладнання провідних фірм Європи. Modernization of drying units allows to bring their characteristics in terms of energy consumption and quality of finished products to similar equipment of leading European companies.