Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 16
  • Ескіз
    Документ
    Профільна оцінка показників якості здобного печива з їстівним покриттям
    (2019) Роботько, Анастасія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна
    Проаналізовані дескриптори характеризуються: зовнішній вигляд досліджуваних зразків печива – правильною формою, цілісністю та хорошим загальним враженням; смак – гармонійністю та солодкістю; запах приємний та виражений; колір світло-жовтий та рівномірний; печиво з їстівним покриттям легко розжовується.
  • Ескіз
    Документ
    Їстівна плівка та покриття – перспективна заміна традиційній обгортці помадних цукерок
    (2017) Шульга, Оксана Сергіївна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Запропонований склад плівки дозволяє зберегти свіжість помадних цукерок на 3 % краще синтетичного пакування. Застосування їстівного покриття є ефективним заходом для збереження дрібнокристалічної структури цукерки. The proposed composition of the film allows you to keep the freshness of lipstick candies 3% better than synthetic packaging. The use of edible coating is an effective measure for preserving the fine-crystalline structure of candy.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив їстівного покриття на споживні властивості мармеладних виробів
    (2017) Шульга, Оксана Сергіївна
    До складу покриття входить лляна олія як гідрофобна складова, що дозволяє зменшити паропроникність плівки, яка також багата поліненасиченими жирними кислотами. З метою розширення асортименту мармеладних виробів доцільно також додавати до складу покриття овочево-фруктові порошки. The composition of the coating includes linseed oil as a hydrophobic component, which reduces the vapor permeability of the film, which is also rich in polyunsaturated fatty acids. In order to expand the range of marmalade products it is also advisable to add vegetable and fruit powders to the composition.
  • Ескіз
    Документ
    Їстівне покриття – екологічне пакування для житнього та житньо-пшеничного хліба
    (2017) Шульга, Оксана Сергіївна
    Кількість води, що поглинає м'якушка, кришкуватість, структурно-механічні властивості та свіжість для виробів в синтетичному пакуванні та їстівному покритті знаходиться на одному рівні наприкінці строку зберігання, тому їстівне покриття є повноцінною екологічною заміною синтетичного пакування для житнього та житньо-пшеничного хліба. The amount of water absorbing the cuticle, the lid, structural and mechanical properties and freshness for products in synthetic packaging and edible coating is at the same level at the end of the shelf life, so edible coating is a complete environmental replacement of synthetic packaging for rye and rye and wheat bread.
  • Ескіз
    Документ
    Їстівне покриття як фактор збереження свіжості та засіб підвищення біологічної цінності кондитерських виробів
    (2016) Шульга, Оксана Сергіївна
    Використання їстівного покриття дозволить відмовитись від використання цукрового сиропу для тиражування пряників, глазурування жировмісною глазур'ю помадні цукерки, а також оброблення цукром мармеладні вироби, що дозволить підвищити біологічну цінність виробів за рахунок складової плівки. Using the edible coating will allow you to refuse the use of sugar syrup for replicating gingerbread, glazing with fatty glaze lipstick candy, as well as the processing of sugar marmalade products, which will increase the biological value of products at the expense of the composite film.
  • Ескіз
    Документ
    Біодеградабельне їстівне покриття для створення екологічного посуду
    (2018) Шульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія Іванівна; Бойко, Марина Іванівна
    Перспективним напрямом є створення екологічного посуду. Розроблено їстівний стакан для гарячих напоїв, що дозволяє утримувати гарячий напій всередині без протікання. A promising direction is the creation of ecological dishes. An edible glass for hot drinks is developed, which allows to keep a hot drink inside without leakage.
  • Ескіз
    Документ
    Теплофізичні дослідження їстівного покриття/плівки
    (2018) Шульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія Іванівна; Іванов, Сергій Олександрович
    Встановлено теплоту випаровування води та теплоємності зразків біодеградабельного їстівного покриття / плівки. Досліджувалися два зразки, які є найбільш оптимальними до використання. Різниця між зразками полягає у додаванні ПВС до складу одного зі зразків. Вміст вологи у висушеній плівці / покритті становить 6%. Встановлено характер видалення вологи зі зразків та вплив складових на даний процес.
  • Ескіз
    Документ
    Конкурентоспроможність виробів в їстівному покритті порівняно з традиційним пакуванням
    (2018) Шульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія Іванівна
    Метою роботи є встановлення конкурентоспроможності кондитерських виробів в їстівному покритті за рахунок розрахунку інтегрального показника. The aim of the work is to establish the competitiveness of confectionery products in edible coating by calculating the integral indicator.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників зефіру в їстівному покритті з фруктовими порошками
    (2017) Калмазан, Вікторія Борисівна; Атанова, Юлія Олегівна; Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна
    З метою визначення можливості заміни синтетичного пакування на біодеградабельне, було досліджено зефір з їстівним покриттям. Для розширення асортименту зефіру в їстівне покриття додавали фруктові порошки.In order to determine the possibility replacement of synthetic packaging on the bio-degradable, marshmallows with edible the cover. To increase the range of zephyr in the edible coating, added fruit powders
  • Ескіз
    Документ
    Їстівні покриття – екологічна альтернатива синтетичним пакувальним матеріалам для хлібобулочних виробів
    (2017) Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна
    Нами було розроблено їстівне покриття, що сприяє збереженю свіжості. Соціальна ефективність від впровадження у виробництво хлібобулочних виробів з їстівним покриттям полягає у розширені їх асортименту. We have developed an edible coating that contributes to the preservation of freshness. Social efficiency from the introduction into the production of bakery products with edible coating is to expand their range.