Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження енерговитрат при безперервному віброекстрагуванні із рослинної сировини(2023) Зав'ялов, Володимир Леонідович; Мисюра, Тарас Григорович; Попова, Наталія Вікторівна; Запорожець, Юлія Владиславівна; Чорний, Валентин МиколайовичКонструювання та оптимізація режимних параметрів віброекстракторів безперервної дії потребує обґрунтування впливу низькочастотних механічних коливань, генерованих привідною системою, на витрати енергії та встановлення закономірностей її зміни від конструктивних та режимних параметрів апарата. Дослідження виконувались на пілотному віброекстракторі безперервної дії, за схемою. Апарат має вертикальний корпус діаметром 0,3 м, висотою 1,5 м, з пристроями введення та виведення фаз. В робочому об’ємі апарата встановлено механічну врівноважену систему з двох штоків із закріпленими на них транспортувальних вібруючих тарілок.Документ Дослідження сушіння культивованих грибів різними інфрачервоними випромінювачами(2015) Буpлака, Тетяна Василівна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван ФедоровичВ останні роки перспективним напрямом в харчовій промисловості є створення харчових продуктів нового покоління. Наразі значна частина сировини, яка використовується для виробництва харчових продуктів, переобтяжена засвоюваними вуглеводами і тому ці продукти мають низьку біологічну цінність, малий вміст вітамінів і підвищену калорійність. Нами пропонується удосконалити технологію виробництва харчових продуктів і використовувати принципово нову сировину - їстівні гриби. Огляд літературних джерел показав, що практично відсутні відомості про процеси, які відбуваються під час сушіння грибів. Тому, метою наших досліджень стало вивчення процесу сушіння культивованих грибів та змін, які відбуваються в грибах під час сушінняДокумент Processes of walnuts splitting(2017) Ukrainets, Anatoliy; Smirnova, Elizabeth; Negrei, OlenaДокумент Організаційні та економічні аспекти енергоменеджменту на підприємствах харчової промисловості(2013) Кутас, Олена ОлександрівнаРозглянуто аспекти енергоменеджменту, який охоплює питання управління енерговиробництвом та енергоспоживанням. Аre considered the aspects of energy management, which includes the management of energy production and consumption.