Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення способу теплового оброблення ковбасних виробів(2022) Бабанова, Олена Ігорівна; Доломакін, Юрій Юрійович; Бабанов, Ігор ГеннадійовичДокумент Шляхи підвищення ефективності використання енергетичних та матеріальних ресурсів в хлібопекарській промисловості(2014) Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Десик, Микола Григорович; Губеня, Олексій Олександрович; Кравченко, Олександр ІвановичЗапропонована інноваційна технологія та обладнання знизили матеріальні та енергетичні витрати виробництва хліба, значного скоротили тривалість виробничих процесів зі збереженням якості готової продукції.Документ Мінімізація енергетичних затрат процесу сушки(1995) Скачко, Юрій В.; Прохоров, Олександр Миколайович; Аністратенко, Володимир ОлексійовичВ залежності від типу компресійної кривої можна визначити кількість вилученої рідини методом відтискання та сушіння. Depending on the type of the compression curve can be determined by the amount of fluid withdrawn by pressing and drying.Документ Оптимізація процесу зборки пивної дробини(1995) Прохоров, Олександр МиколайовичРозроблена математична модель процесів пресування і сушіння дробини і встановленні оптимальні технологічні показники. The mathematical model of the process of pressing and drying of pellet and establishment of optimal technological parameters.