Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення способу теплового оброблення ковбасних виробів
    (2022) Бабанова, Олена Ігорівна; Доломакін, Юрій Юрійович; Бабанов, Ігор Геннадійович
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи підвищення ефективності використання енергетичних та матеріальних ресурсів в хлібопекарській промисловості
    (2014) Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Десик, Микола Григорович; Губеня, Олексій Олександрович; Кравченко, Олександр Іванович
    Запропонована інноваційна технологія та обладнання знизили матеріальні та енергетичні витрати виробництва хліба, значного скоротили тривалість виробничих процесів зі збереженням якості готової продукції.
  • Ескіз
    Документ
    Мінімізація енергетичних затрат процесу сушки
    (1995) Скачко, Юрій В.; Прохоров, Олександр Миколайович; Аністратенко, Володимир Олексійович
    В залежності від типу компресійної кривої можна визначити кількість вилученої рідини методом відтискання та сушіння. Depending on the type of the compression curve can be determined by the amount of fluid withdrawn by pressing and drying.
  • Ескіз
    Документ
    Оптимізація процесу зборки пивної дробини
    (1995) Прохоров, Олександр Миколайович
    Розроблена математична модель процесів пресування і сушіння дробини і встановленні оптимальні технологічні показники. The mathematical model of the process of pressing and drying of pellet and establishment of optimal technological parameters.