Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Запровадження нової редакції національного стандарту на напої слабоалкогольні(2021) Олійник, Світлана Іванівна; Велигорський, Данило Олегович; Ковальчук, Володимир ПетровичНаведено термін визначення слабоалкогольних напоїв, їх типи в залежності від виду сировини та її вмісту в готовому продукті, температурні межі зберігання та строк придатності готової продукціїДокумент Дослідження впливу різного виду паковання на термін зберігання заварних тістечок «Іриска»(2020) Божко, Анастасія Юріївна; Чорна, Анастасія ІванівнаДля покращення зберігання заварних тістечок «Іриска» перспективним напрямом є заміна цукрової помадки на глазурування їстівним покриття, що дасть змогу використовувати картон нижчої щільності і змінити кришку, що надівається на відкидну, щоб не використовувати полімерну стрічку для закріплення.Документ Встановлення терміну придатності напою з волоського горіха(2015) Савчук, Юрій Юрійович; Усатюк, Світлана ІванівнаДокумент Прогнозування мікробіологічного псування харчових продуктів(2015) Рябченко, Наталія ОлександрівнаДокумент Прогнозування терміну зберігання харчових продуктів(2015) Рябченко, Наталія ОлександрівнаДокумент Софора японська як джерело антиоксидантів для олієжирової промисловості(2012) Пелехова, Любов Сергіївна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ статті розглянуто можливість продовження терміну зберігання рослинних олій збагаченням їх біологічно активними речовинами софори японської. The possibility of expiration date prolongation of vegetable oils enriched by Sophora japonica biologically active compounds is considered in the article .