Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Vegetable oils as a source of functional ingredients(2016) Kobets (Zadorozhnia), Elena; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dotsenko, ViktorVegetable oils are unique pit health, they stimulate metabolic processes, used to treat cardiovascular diseases, diseases of the central and peripheral nervous system, obesity, anemia, allergic reactions, which is why their conduct in the product as a functional ingredient useful in physiologically significant amounts that will enhance the biological value of the product and will not lead to a deterioration in the organoleptic and physico-chemical characteristics of it.Документ Олії з нетрадиційної рослинної сировини як джерело функціональних інгредієнтів(2016) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Олійник, Сергій ВолодимировичРослинні олії являються унікальним колодязем здоров’я, вони стимулюють обмінні процеси, використовуються для лікування серцево-судинних захворювань, хвороб центральної та периферійної нервової системи, ожиріння, анемії, алергічних проявів, саме тому їх ведення в продукт в якості функціонального інгредієнта доцільно в фізіологічно значимих кількостях, які підвищать біологічну цінність продукту і не призведуть до погіршення органолептичних та фізико-хімічних його характеристик. Vegetable oils are unique pit health, they stimulate metabolic processes, used to treat cardiovascular diseases, diseases of the central and peripheral nervous system, obesity, anemia, allergic reactions, which is why their conduct in the product as a functional ingredient useful in physiologically significant amounts that will enhance the biological value of the product and will not lead to a deterioration in the organoleptic and physico-chemical characteristics of it.Документ Рослинні олії, як перспективне джерело жиророзчинних вітамінів(2015) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор ФедоровичРослинні олії являються унікальним колодязем здоров’я, вони стимулюють обмінні процеси, використовуються для лікування серцево-судинних захворювань, хвороб центральної та периферійної нервової системи, ожиріння, анемії, алергічних проявів, саме тому їх ведення в продукт в якості функціонального інгредієнта доцільно в фізіологічно значимих кількостях, які підвищать біологічну цінність продукту і не призведуть до погіршення органолептичних та фізико-хімічних його характеристик. Vegetable oils are unique pit health, they stimulate metabolic processes, used to treat cardiovascular diseases, diseases of the central and peripheral nervous system, obesity, anemia, allergic reactions, which is why their conduct in the product as a functional ingredient useful in physiologically significant amounts that will enhance the biological value of the product and will not lead to a deterioration in the organoleptic and physico-chemical characteristics of it.