Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
14 результатів
Результати пошуку
Документ Актуальні способи водопідготовки для підприємств з виробництва алкогольних напоїв(2024) Олійник, Світлана Іванівна; Целінський, Владислав ПетровичНаведено характеристику про основні способи водопідготовки, які використовують лікеро-горілчані підприємства для отримання підготовленої води високої якостіДокумент Інтенсифікація процесу освітлення пивного сусла(2023) Небеська, Вaлерія Aнaтοліївнa; Мукоїд, Роман МиколайовичОсобливим видом обладнання для освітлення сусла є котел-вирпул. Це метод, який використовується переважно для відділення гранул хмелю та осаду від сусла після його кип’ятіння. Метод передбачає обертання сусла круговими рухами для створення вихру, який допомагає концентрувати тверді частинки вцентрі посудини, полегшуючи їх видалення із сусла. Основними перевагами цього методу є його висока ефективність освітлення, простота використання, знижений вміст диметилсульфіду (DMS) та посилений аромат та смак хмелю за рахунок підтримування температури, яка запобіжить збільшення ізомеризації, так як пиво може отримати сильний, різкий гіркий смакДокумент Інтенсифікація процесу фільтрування пива(2023) Литвинчук, Юлія Ігорівна; Мукоїд, Роман МиколайовичFiltration is the process of separating beer into clear filtrate and filter residue (sediment), as a result of which we get a shiny and stable beer that retains its original appearance and taste for a long time of storage. The filtering abilities of beer vary depending on the chemical and physical properties of some compounds. The amount of substances that affect the filtering properties of beer depends on the composition of the raw materials used, the technological process of wort and beer preparation. The purpose of filtering is to make the beer so stable that it does not undergo any visible changes over a long period of time and the beer retains its appearanceДокумент Фильтрация сортировки нетрадиционным природным материалом(2019) Тарасюк, Леся Анатольевна; Олейник, Светлана Ивановна; Федорова, Наталья Борисовна; Нищун, Роман АнатольевичПроведен анализ совершенствования системы мониторинга поверхностных вод сельскохозяйственного назначения. Analysis of improving the monitoring system of surface water for agricultural purposes.Документ Тhe dominant factors during water treatment in the beverage production(2019) Samchenko, Iryna; Oliynyk, SvitlanaIdentified dominant factors in water treatment contributes to obtaining treated water for the high stability of the finished product. Виявлені домінуючі фактори очищення води сприяють отриманню очищеної води для високої стійкості готового продукту.Документ Necessity of filtration in liqueur-vodkas production(2019) Tarasiuk, Lesia; Oliynyk, SvitlanaНа основі проведеного дослідження було встановлено, що використання природного силіциду дає можливість підвищити прозорість підготовленої води та сортівки; показана перспективність використання для фільтрації на етапах підготовки води та освітлення сортівки при виробництві лікер-горілчаної продукції. Based on the carried study, it was established that the use of natural silicide gives an opportunity to increase the transparency of prepared water and sortivka; it was shown the perspectivity of usage for filtering at the stages of water preparation and sortivka clarification in liqueur-vodkas production.Документ Комплексне оцінювання природних матеріалів для фільтрування у виробництві напоїв(2018) Олійник, Світлана Іванівна; Самченко, Ірина Олександрівна; Тарасюк, Леся АнатоліївнаДоведена перспективність використання природних матеріалів для фільтрування води у лікеро-горілчаному виробництві. The prospect of using natural minerals for filtration water for distillery production.Документ Features of the application of natural filter material in distillery production(2017) Tarasiuk, Lesia; Samchenko, Iryna; Siver, Taisiia; Savluk, Pavlo; Oliinyk, SvitlanaДосліджено та обгрунтовано використання природного фільтрування матеріалу обсидіану для фільтрування сортівок. The influence of natural filter material obsidian for filtration of sortivka.Документ Ecological problems in production of ethanol from starch-based raw materials(2019) Marushchak, Herman; Lukianets, HalynaДокумент Застосування фільтрувального завантаження на основі природного опалу у підготовці води для напоїв(2015) Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Чуприна, Наталія Вікторівна; Шевченко, Ілля ВолодимировичДосліджено та встановлено ефективность застосування під час кондиціювання води для виробництва напоїв досліджуваного фільтрувального завантаження природного опалу в одно- та багатостадійних системах фільтрації для попереднього та остаточного механічного фільтрування, часткової денітрифікації та знезалізнення.