Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Косметичні продукти для використання у військово-польових умовах – новий виклик для б'юті-індустрії України(2024) Пастух, Аніта; Подобій, Олена ВалеріївнаНа основі огляду літератури проаналізовано світову статистику шкірних хвороб військовослужбовців, вивчено проблеми забезпечення українських військовослужбовців гігієнічними та косметичними засобами. Розроблено рецептури лінійки косметичних засобів для використання в військовопольових умовахДокумент Дослідження піноутворюваної здатності в дитячих шампунях з екстрактом череди багатолистої(2022) Кордон, Крістіна Олександрівна; Подобій, Олена ВалеріївнаНа підставі отриманих даних літературно-патентного пошуку для розробки дитячого піномийного засобу з екстрактом череди багатолистої, була обрана низка сучасних дитергентів: Magnesium laurylethsulfate (70%), Cocoamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Glyceryl Stearate. Використовуючи їх можна підібрати правильне співвідношення компонентів, аби не шкодити та не подразнювати дитячу шкіру голови. Проводили визначення органолептичних та фізико-хімічних показників 4 зразків шампуню з різним вмістом Magnesium laurylethsulfate (70%) та Cocoamidopropyl Betaine згідно із затвердженою методикою.Документ Дослідження впливу ультразвуку на основні характеристики піни бісквітного тіста(2019) Мирошник, Юлія Анатоліївна; Гончарова, Надія ЕдуардівнаДосліджено вплив дії ультразвуку на показники якості піни яєчно-цукрової суміші та готових бісквітних напівфабрикатів. Встановлено вплив ультразвуку на піноутворювальну здатність, стійкість піни та мікроструктуру піни дослідних зразків. The effect of ultrasound on the quality of foam of the egg-sugar mixture and ready-made biscuits is investigated. The influence of ultrasound on foaming capacity, foam stability and microstructure of foam of prototypes was established.Документ Доцільність використання емульгаторів у технології бісквітних напівфабрикатів(2016) Олійник, Сергій Володимирович; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор ФедоровичВсю різноманітність добавок, що використовуються у технологіях кексових виробів, за хімічним походженням і функціональними властивостями можна умовно поділити наступним чином: білковмісна сировина тваринного та рослинного походження; вуглеводовмісна сировина; поверхнево-активні речовини неіоногенної дії (ПАР) та суміші на їх основі. All variety of additives used in technologies keksovyh products originating in chemical and functional properties can be divided as follows: bilkovmisna raw animal and vegetable origin; vuhlevodovmisna raw materials; surfactants nonionic action (South Africa) and mixtures based on them.Документ Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на основні характеристики піни бісквітного тіста(2017) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаВсю різноманітність добавок, що використовуються у технологіях кексових виробів, за хімічним походженням і функціональними властивостями можна умовно поділити наступним чином: білковмісна сировина тваринного та рослинного походження; вуглеводовмісна сировина; поверхнево-активні речовини неіоногенної дії (ПАР) та суміші на їх основі. All variety of additives used in technologies keksovyh products originating in chemical and functional properties can be divided as follows: bilkovmisna raw animal and vegetable origin; vuhlevodovmisna raw materials; surfactants nonionic action (South Africa) and mixtures based on them.