Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Документ Застосування глюкози при виготовленні помадних цукерок(2018) Онофрійчук, Оксана Сергіївна; Моренець, Аліна Олександрівна; Кохан, Олена ОлександрівнаУ тезі відображені результати досліджень, присвячених удосконаленню технології неглазурованих помадних цукерок, що виготовлені без традиційного цукру – сахарози. Досліджено вплив моносахариди глюкози на параметри процесу помадоутворення та формування виробів. Підібрано раціональну комбінацію рецептурних інгредієнтів з метою отримання цукерок з дрібнокристалічною структурою.Документ Пюре з ягід журавлини в технології помадних цукерок(2018) Онофрійчук, Оксана Сергіївна; Кохан, Олена Олександрівна; Биконь, Олена АнатоліївнаУ тезі відображені результати досліджень, присвячених можливості використання пюре з ягід журавлини при виробництві помадних корпусів цукерок. Встановлено раціональний способу внесення пюре в рецептуру помади; визначено вплив досліджуваного пюре на в’язкість цукеркової маси на основі помади та встановлено раціональний спосіб формування корпусів цукерок; Підібрано оптимальне дозування пюре в рецептуру виробів та його вплив на уповільнення процесу черствіння цукерок.Документ Журавлина – перспективна ягідна сировина для виробництва неглазурованих помадних цукерок(2018) Онофрійчук, Оксана Сергіївна; Биконь, Олена Анатоліївна; Кохан, Олена ОлександрівнаУ тезі відображені результати досліджень, присвячених можливості використання пюре з ягід журавлини при виробництві помадних корпусів цукерок. Досліджено наявність антоціанових сполук в зразку пюре. Підібрано оптимальні технологічні режими та стадії виготовлення і формування виробів із додаванням пюре. Підібрано раціональне дозування пюре в рецептуру виробів та визначено вплив внесення пюре на органолептичні властивості та термін зберігання цукерок. Визначено вплив внесення пюре журавлини на зміну харчової цінності та показника глікемічності виробу.Документ Шляхи підвищення харчової цінності помадних цукерок(2015) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Чернишенко, Надія СергіївнаДокумент Розроблення технології цукристих крохмалепродуктів з використанням фруктово-ягідної сировини(2003) Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Сабадаш (Гордійчук), Наталія ІванівнаНами було розширено асортимент цукристих продуктів, збагачених біологічно активними речовинами, що можуть використовуватись як готові продукти споживання, або напівфабрикати для кондитерської, молочної та безалкогольної промисловості. We have expanded the range of sugary foods enriched with biologically active substances that may be used as finished consumer products or semi-finished products for confectionery, dairy and soft drink industry.