Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Varieties of food additives in the contemporary human diet(2015) Levchenko, Katerina; Strizhnova, MariannaДокумент Формування механізму ефективності діяльності підприємств харчової промисловості(2014) Юрченко, НаталіяДокумент Інноваційний розвиток підприємств харчової промисловості(2014) Труш, Юлія Леонідівна; Восколович, Людмила ВолодимирівнаДокумент До питання про необхідність забезпечення інноваційного розвитку підприємств з виробництва спирту в Україні(2011) Лановська, Галина ІванівнаУ даній роботі розглядаються питання щодо інноваційного розвитку підприємств з виробництва спирту в Україні. This paper is devoted to the development of innovative enterprises for the production of alcohol in Ukraine.Документ Методологічні проблеми стратегічного планування економічного розвитку підприємств харчової промисловості(2012) Кулинич, Юрій МихайловичУ тезах розглянуто поняття стратегічного планування. Дано визначення категорії стратегічне планування економічного розвитку. Розглянуто принципи стратегічного планування. Визначено основні методи стратегічного планування економічного розвитку. In the abstract the notion of strategic planning. The definition of strategic planning for economic development is given. The principles of strategic planning. The main methods of strategic planning for economic development.Документ Підвищення ефективності формування і використання основного капіталу підприємства(2013) Гаврилюк, О. П.; Жужукіна, Наталія ІванівнаДокумент Документ Аналіз фінансування інноваційної діяльності підприємств окремих галузей харчової промисловості(2007) Левченко, Юлія ГригорівнаУ тезах надано аналіз фінансування інноваційної діяльності підприємств окремих галузей харчової промисловості, а саме: кондитерської, хлібопекарської, пиво-безалкогольної, молочної, м’ясної, цукрової. In theses analyzes innovation financing of certain enterprises of food industry, namely, confectionery, baking, beer and soft drinks, dairy, meat and sugar.Документ Стимулювання інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості(2013) Дуран, В. В.; Тимченко, Олександр ІвановичРозглянуто стан розвитку підприємств харчової промисловості та зосереджена увага на необхідності стимулювання інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості. The state of development of the food industry and focuses on the need to stimulate innovation activities of the food industry