Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
26 результатів
Результати пошуку
Документ Запобіжні заходи від саботажу на харчових підприємствах(2019) Шуліка, Аліна Олександрівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаВиробник повинен оцінити ризики за принципами НАССР, пов'язані з потенційними ризиками саботажу, вандалізму або тероризму і намітити пропорційні захисні заходи. Детальний аналіз всіх етапів виробництва та застосування відповідних заходів дозволяє знизити ймовірність виникнення події саботажу чи тероризму. The manufacturer must assess the risks in accordance with the HACCP principles associated with potential risks of sabotage, vandalism or terrorism and plan proportionate protective measures. A detailed analysis of all stages of production and the application of appropriate measures can reduce the likelihood of a sabotage or terrorist event.Документ Внутрішній аудит, як важлива складова ефективного функціонування системи НАССР при виробництві печива цукрового(2018) Сидор, Василь Михайлович; Панченко, Оксана Юріївна; Луговська, Оксана АндріївнаДокумент Development of HACCP system for production of natural dry red wine(2016) Usatyuk, Svitlana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Klymash, NataliiaThe development of the HACCP system for the production of natural dry red wine is considered.Документ Розроблення системи НАССР для виробництва вафель(2017) Усатюк, Світлана Іванівна; Панченко, Оксана ЮріївнаРозглянуто питання впровадження системи НАССР у виробництві вафель для забезпечення безпечності харчового продукту. The issue of implementation of the HACCP system in the production of waffles for ensuring the safety of the food product is considered.Документ Розроблення системи НАССР для виробництва збагачених хлібних паличок(2017) Пермінова, Анна Василівна; Усатюк, Світлана ІванівнаНаведено результати розроблення системи НАССР для виробництва збагачених хлібних паличок. The results of the HACCP system for the production of enriched bread sticks are presented.Документ Значення безпечності та якості харчових продуктів для здоров’я людей(2015) Гевліч, Яна ВікторівнаДокумент Biotechnology and food safety(2016) Martynuk, Anton; Lukianets, HalynaДокумент Впровадження міжнародних стандартів - шлях до вирішення проблеми якості та безпеки продуктів харчування(2015) Зінченко, Наталія Юріївна; Сімурова, Наталія ВячеславівнаДокумент Особливості ринку органічних овочів(2015) Тіхонова, Наталія ОлександрівнаДокумент Epidemio-surveillance of food-borne diseases and food safety(2015) Boyko, Anna; Ishchenko, Vera; Bylyna, Alexandr
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »