Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Роль міжнародних організацій та професійних асоціацій у розвитку винного та гастрономічного туризму(2021) Мірзодаєва, Тетяна ВіталіївнаДокумент Розвиток гастрономічного туризму в Україні в період пандемії Covid-19(2021) Мірзодаєва, Тетяна ВіталіївнаДокумент Гастрономічні тренди нематеріальної культурної спадщини як туристичні ресурси України у міжнародному та національному контексті(2022) Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна; Вогулкіна, Дар’я ВікторівнаДокумент Гастрономічний туризм як складова концепції розвитку туристичної сфери(2024) Паламарчук, Володимир Віталійович; Сологуб, Юрій ІвановичВсе більше науковців досліджують місцеву кухню як невід'ємну частину туристичного досвіду. Сучасні досвідчені мандрівники прагнуть особистісного зростання та самореалізації, обираючи напрямки, які забезпечать їм незабутні враження. Туристи все частіше шукають емоційної стимуляції, причому не лише від продукту, а й від емоційного співвідношення ціни та якості.Документ Гастронаціоналізм як сучасний тренд сфери гостинності(2016) Басюк, Дарія Іванівна; Примак, Тетяна ЮхимівнаУ сьогоднішній Європі споживання їжі стало важливим елементом культури,a дегустація типових продуктів та напоїв у місцях їх виробництва є популярним хобі. Гастрономічний туризм став одним з трендів сучасного туристичного попиту. Розвиток цього виду туризму дозволяє збільшити тривалість туристичного сезону у певному регіоні, покращити туристичний імідж місцевості, збільшити кількість туристичних прибуттів, збагатити та диференціювати місцевий туристичний продукт за рахунок впровадження винних турів, тематичних фестивалів, екскурсій, дегустацій та презентацій. In today's Europe, food consumption has become an important element of culture, and tasting of typical products and beverages in their production areas is a popular hobby. Gastronomic tourism has become one of the trends of modern tourist demand. The development of this type of tourism can increase the duration of the tourist season in a certain region, improve the tourist image of the area, increase the number of tourist arrivals, enrich and differentiate the local tourist product through the introduction of wine tours, thematic festivals, excursions, tastings and presentations.Документ Gastronomic tourism in Thailand(2015) Bortnitskaya, Miroslava; Primak, Tatiana