Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 17
  • Ескіз
    Документ
    Чинники інноваційного розвитку м’ясопереробних підприємств
    (2022) Кутас, Олена Олександрівна
    Розглянуто найбільш актуальні для вітчизняних м’ясопереробних підприємств види інновацій, чинники, що визначають якість та тенденції інноваційного розвитку підприємств, а також головну мету запровадження і використання інновацій у галузі м’ясопереробки. The most relevant types of innovations for domestic meat processing enterprises, factors that determine the quality and trends of innovative development of enterprises, as well as the main goal of introducing and using innovations in the field of meat processing are considered.
  • Ескіз
    Документ
    Основні засади інноваційного розвитку підприємств
    (2021) Кутас, Олена Олександрівна
    Визначено мету та головні завдання інноваційної діяльності підприємств, принципи та ключові функції організації інноваційного процесу на підприємствах. The purpose and main tasks of the innovative activity of enterprises, the principles and key functions of the organization of the innovation process at enterprises are defined.
  • Ескіз
    Документ
    Формування стратегії інноваційного розвитку м'ясопереробних підприємств
    (2020) Кутас, Олена Олександрівна
    Підприємства галузі шукають шляхи подальшого розвитку інноваційної діяльності, оскільки необхідність утримання ринкових позицій вимагає від потужних підприємств рішучих дій щодо розширення та оновлення асортименту продукції, випуску на ринок нових видів продукції, удосконалення технологій виробництва тощо. Отже, інноваційна стратегія підприємств м’ясопереробної промисловості має спрямовуватися на досягнення технічного, технологічного та ринкового лідерства серед конкурентів. Enterprises in the industry are looking for ways of further progress of innovative activity, because the maintain necessity of market positions requires decisive actions from powerful companies to expand and update the range of products, launch new products, improve production technologies and more. Therefore, the innovative strategy of meat processing enterprises should be aimed at achieving technical, technological and market leadership among competitors.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи розвитку підприємств хлібопекарної галузі
    (2017) Дунда, Світлана Петрівна
    Розглянуто основні шляхи розвитку підприємств хлібопекарної галузі: саморозвиток, реструктуризація, інноваційний розвиток. The main ways of development of bakery enterprises are considered: self-development, restructuring, innovative development.
  • Ескіз
    Документ
    Контролінг як важлива складова інноваційного розвитку підприємства
    (2018) Пєтухова, Ольга Михайлівна
    Обгрунтовано, щоінновації в роботі підприємств потребують створення нових управлінських механізмів. Визначено контролінг інноваційних процесів ключовим елементом в системі управління інноваційним розвитком підприємства. Досліджено значення та організацію контролінгу в сфері управління інноваційною діяльністю підприємства. Розглянуто системний, процесний і ситуаційний підходи до управління інноваційним розвитком підприємства. Представлено етапи процесу контролінгу в сфері інновацій та охарактеризовано їх змістовне наповнення. It is substantiated that innovations in the work of enterprises require the creation of new management mechanisms. Controlling of innovative processes is defined as a key element in the system of management of innovative development of the enterprise. The importance and organization of controlling in the field of management of innovative activity of the enterprise is investigated. The system, process and situational approaches to the management of innovative development of the enterprise are considered. The stages of the controlling process in the sphere of innovations are presented and their content is characterized.
  • Ескіз
    Документ
    Реалізація інформаційної складової в системі елементів інноваційного розвитку підприємств олійно-жирової промисловості
    (2013) Кузьмінська, Наталія Леонідівна
    Зміна місця інформації в системі факторів суспільного виробництва стала підґрунтям для утворення самостійної складової частини сучасної економічної науки, яка вивчає закони, що діють у сфері виробництва і відтворення науково- технічної інформації, наукового знання — інформаційної економіки. Change of information in the system of social production factors was the basis for the formation of an independent component of modern economic science that studies the laws in force in the production and reproduction of scientific and technical information, scientific knowledge - information economy.
  • Ескіз
    Документ
    Innovative technologies in tourism industry
    (2016) Vodotyets, Victoria; Mykhailova, Nelia
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційний розвиток підприємств харчової промисловості
    (2016) Фуркайло, Катерина Григорівна
  • Ескіз
    Документ
    Вплив інтелектуального потенціалу на інноваційний розвиток суспільства
    (2015) Степанчук, Світлана Олександрівна
    Інноваційний розвиток суспільства вимагає активізації та мобільності підприємництва, що в свою чергу збільшує участь людського потенціалу у інноваційній діяльності. Innovative development of society requires activation and mobility business, which in turn increases the participation of human potential in innovation.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційний розвиток підприємств харчової промисловості
    (2014) Труш, Юлія Леонідівна; Восколович, Людмила Володимирівна