Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
16 результатів
Результати пошуку
Документ Prospects for thе development of the dairy industry of Ukraine: investment aspect(2024) Strashynska, Larysa; Strashynskyi, VolodymyrA number of problems of dairy industry enterprises have been identified, which need to be solved as a priority. The stages of recovery and development of the dairy industry in the future are outlined, taking into account the attraction of investment resourcesДокумент Innovative technology perspectives in the hotel industry in Ukraine(2022) Skybina, Oleksandra; Rudnytska, KaterynaThe introduction of innovative technologies of the world's leading hotel companies and necessity of their implementation to hotels in Ukraine to maintain competitiveness and effective development, as well as to attract foreign tourists.Документ Інноваційні технології забезпечення економічної безпеки підприємства(2020-02-04) Пулим, А.С.; Відоменко, Оксана ІванівнаУ тезах розкриваються питання залучення інноваційних технологій у процес забезпечення економічної безпеки підприємства. Дано визначення та розглянуто складові механізму забезпечення економічної безпеки. Зроблено акцент на тому, що запровадження інновацій дозволяють підприємству ефективно протидіяти загрозам та ризикам пов’язаним з господарською діяльністю. Theses reveal the issue of involving innovative technologies in the process of ensuring the economic security of the enterprise. The components of the mechanism for ensuring economic security are defined and considered. Emphasis is placed on the fact that the introduction of innovations allows the enterprise to effectively counteract threats and risks associated with economic activity.Документ Інновації ресторанного бізнесу(2021) Омельченко, Марія Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаУ наш час науково-технічного прогресу інновації в ресторанному бізнесі відіграють чи не головну роль у висококонкурентній боротьбі ресторанів за кожного клієнта. Застосування новітніх технологій ресторанного бізнесу дозволяють рестораторам підвищити ефективність свого господарства, знаходити нові резерви підвищення якості обслуговування та надання нових послуг. Тому робота була присвячена характеристиці сучасних інновацій в ресторанному господарстві.Документ Дистанційні технології навчання як важлива складова інноваційного освітнього простору України(2021) Приблуда, Людмила МихайлівнаОдним із пріоритетних напрямків державної політики України в сфері освіти є використання інноваційних технологій у процесі покращення якості освіти, ефективна інтеграція у світовий та європейський освітній простір. Сучасні інформаційні технології дають змогу підвищити ефективність освітнього процесу.Документ Інноваційні технології в освіті(2020) Станкевич, Анастасія Олександрівна; Стахурська, Світлана АнтонівнаРозглядаються основні напрямки нововведень в сфері освіти. Рассматриваются основные направления нововведений в сфере образования. The main directions of innovations in the field of education are considered.Документ Економічна доцільність використання сонячних панелей в готельній індустрії(2020) Нікітіна, Тетяна Андріївна; Кошшої, Олександр СтепановичРозглядається встановлення системи сонячних панелей як інновація та інвестиції в майбутнє. Таке нововведення зробить готель незалежним від газу та електроенергії і, таким чином, збереже природні ресурси, які з кожним роком зменшуються. Installation of solar panels is considered as an innovation and an investment in the future. This innovation will make the hotel independent of gas and electricity and thus conserve natural resources, which are decreasing every year.Документ Інноваційні технології борошняних та цукристих кондитерських виробів з підвищеної харчової цінністю із застосуванням рослинної вітчизняної сировини та камеді акації - гуміарабіку(2018) Оболкіна, Віра ІллівнаПроведено аналіз доцільності застосування гуміарабіку для борошняних та цукристих кондитерських виробів з підвищеної харчової цінністю. Встановлено, що застосування гуміарабіку при виробництві кондитерських виробів сприяє поліпшенню органолептичних показників та термінів придатності готових виробів, дозволяє знизити їх калорійність, надати виробам пребіотичні властивості і розширити асортимент з підвищеною харчовою цінністю.Документ Впровадження інноваційних технологій навчання в освітню діяльність(2019) Приблуда, Людмила МихайлівнаРобота присвячена дослідженню особливостей впровадження інноваційних технологій навчання в освітню діяльність. Установлено, що навчання з використанням інноваційних технологій якісно перевищує вітчизняну освіту. Воно інтегрує процеси, які не можна об'єднувати в межах класичної освіти, а саме навчання, працевлаштування, планування кар'єри, безперервну освіту. The work is devoted to the study of the peculiarities of the introduction of innovative teaching technologies in educational activities. It has been established that training using innovative technologies qualitatively exceeds the national education. It integrates processes that can not be combined within classical education, namely learning, employment, career planning, continuing education.Документ Інноваційні технології обслуговування в ресторанах при готелях(2017) Матюшенко, Раїса Василівна; Литвинець, Лариса ФедорівнаРозкрито сутність інтерактивної технології для ресторанів. The essence of interactive technology for restaurants is revealed.