Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Розширення асортименту м'ясних страв за рахунок верблюжини
    (2022) Мамченко, Людмила Євгенівна; Грицкевич, Анастасія Олександрівна
  • Ескіз
    Документ
    Determining the safety of tobacco extract by examining its trace element composition
    (2022) Neliubina, Oleksandra; Milyukin, Myhaylo; Podobiy, Olena
    Tobacco extract is widely used in various industries, because it contains many activities components. There comes the question about its safety. Therefore, determination of the microelement composition of this extract is an important topic as for today.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи створення м'ясних продуктів збагачених функціональними компонентами
    (2017) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Литвиненко, Дар'я Юріївна
    Внесення пророщених зерен у фарш м'ясних продуктів дасть можливість стимулювати обмін речовин і кровотворення, підвищувати імунітет, компенсувати вітамінну і мінеральну недостатність, нормалізувати кислотно-лужний баланс, сприяти очищенню організму від шлаків та уповільнювати процеси старіння. Bringing of sprouted grains in stuffing of meat products will give an opportunity to stimulate metabolism and hematogenesis, promote immunity, acidly tin, compensate vitamin and mineral insufficiency, normalize balance, assist cleaning of organism from slags and to slow aging processes.