Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості нових «Норм фізіологічних потреб населення України в основних харчових речовинах та енергії»(2017) Махинько, Валерій Миколайович; Сажина, Альбіна ВалеріївнаРозглянуто основні зміни у нових «Нормах фізіологічних потреб населення України в основних харчових речовинах і енергії». Серед головних інновацій – повернення до п’яти рівнів фізичної активності (лише для чоловіків), збалансування норми споживання рослинних і тваринних білків (50:50, у чинних нормах 45:55), збільшення частки калорійності харчування, що буде задовольнятися за рахунок білків та жирів (з останніх не менше 20 % мають бути рослинного походження). До нормованих рівнів добових потреб дорослого населення додатково включено групу мінеральних речовин (мідь, хром, молібден і марганець) та вітамінів (біотин, вітамін К, пантотенова кислота). The main changes in the new "Norms of physiological needs of the population of Ukraine in basic nutrients and energy" are considered. Among the main innovations are a return to five levels of physical activity (for men only), balancing the intake of vegetable and animal proteins (50:50, in the current norms 45:55), increasing the proportion of caloric intake that will be satisfied by proteins and fats ( of the latter, at least 20% must be of plant origin). The normalized levels of daily needs of the adult population include an additional group of minerals (copper, chromium, molybdenum and manganese) and vitamins (biotin, vitamin K, pantothenic acid).Документ Обгрунтування доцільності включення питної води до споживчого кошику України(2015) Сахненко (Тіхонова), Анастасія СергіївнаДокумент Levels of needs and motivation of enterprise’s innovative activity(2015) Strunina, LesiaThesis are devoted to the issue of motivation the enterprise's innovative activity implementation. It is conducted a comparison of levels of Maslow's theory of needs with the needs of enterprise that occur during its operation.Документ Парадокс українського споживчого кошику(2013) Сахненко (Тіхонова), Анастасія СергіївнаДокумент Потреби в споживанні харчової продукції як основа формування асортиментного портфелю підприємств(2013) Сахненко (Тіхонова), Анастасія СергіївнаДокумент Потенційний ринок органічної продукції України(2012) Тіхонова, Наталія Олександрівна