Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Структурно-механічні та біохімічні зміни грибів шіїтаке в процесі гідротермічного оброблення
    (2018) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Ковтун, Євген Іванович
    На основі проведеного комплексу теоретичних і експериментальних досліджень встановлено оптимальний режим гідротермічного оброблення грибів шіїтаке. Гідротермічне оброблення грибів шіїтаке доцільно проводити при температурному режимі (95 ± 5) °С. Оптимальних органолептичних показників шіїтаке досягають при обробленні протягом 6—8 хв.
  • Ескіз
    Документ
    Використання плодів фізалісу для поліпшення органолептичних властивостей рибних страв
    (2019) Дітріх, Ірина Вікторівна; Іскандарова, Ірина Романівна
    Запропоновано використання фізалісу як нетрадиційної рослинної сировини, що дає змогу отримати рибні страви з покращеними органолептичними властивостями і підвищеною біологічною цінністю.The use of Physalis as an unconventional plant material, which allows you to get fish dishes with improved organoleptic properties and high biological value.