Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 19
  • Ескіз
    Документ
    Організація основного та допоміжного процесу у виставковій діяльності
    (2024) Харченко, Дмитро Максимович; Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження найпоширеніших дефектів смаку та аромату пива
    (2020) Пархоменко, Анастасія Михайлівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир Павлович
    Виробництво пива – тривалий багатостадійний процес, тому проблеми можуть з’являтися на різних етапах виробництва. Дефекти можна розділити на дві основні категорії: ті, які отримані в процесі пивоваріння і ті, що виникають в пиві вже після розливу. Ці групи можуть поділятися на сенсорні та фізичні дефекти
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу осмотичного зневоднення яблук
    (2016) Костючик, Олена Олександрівна; Грушковська, Аліна Олександрівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
    Робота присвячена осмотичному обробленню яблук. Проведені дослідження з визначення кінетики зміни маси яблук під час осмотичного зневоднення нарізаних циліндрами показали, що швидкість зневоднення збільшується зі збільшенням температури і початкової концентрації розчину. А розмір зразків обернено-пропорційно впливає на кінетику зневоднення.
  • Ескіз
    Документ
    Інформаційні системи ресторанного господарства особливості застосування
    (2017) Дочинець, Інга Вікторівна
    Представлено декілька програм для підприємств ресторанного господарства, які виконують завдання по реалізації роботи ресторану, бару та управління ними. Several programs for enterprises are presented restaurant industry, carrying out tasks for realization work of the restaurant and bar and manage them.
  • Ескіз
    Документ
    До питання регулювання інвестиціного процесу
    (2017) Гуткевич, Світлана Олександрівна
    Розглянуто процес регулювання інвестиційної діяльності. The investment process regulation is examined.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології очищення сортівок термокорекцією процесу
    (2007) Кравчук, А. В.; Кравчук, Зоя Дмитрівна; Маринченко, Віктор Опанасович
  • Ескіз
    Документ
    Крохмалі в виробництві харчових продуктів
    (2016) Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження кінетики процесів змочуванння та просочування у харчових дисперсних системах
    (2014) Мельник, Оксана Петрівна; Манк, Валерій Веніамінович; Точкова, Оксана Василівна
    Роль капілярних явищ у природі дуже велика. Ними зумовлено просочування рідини по тонких каналах у грунтах, рослинах, пористих матеріалах та тканинах, а дифузійні явища мають місце в різних технологічних розробках у промисловості. The role of capillary phenomena in nature is very great. They are caused by seepage of fluid channels in thin soils, plants, porous materials and fabrics, and diffusion phenomena occur in various technological developments in the industry.
  • Ескіз
    Документ
    Automated control of boiler plant using energy-saving technologies
    (2013) Palchik, Oleg; Levchenko, Alexander
    Global problem of mankind is the problem of energy saving and rational use of fuel. Loss of energy in the fuel is largely dependent on the excellence of its combustion. Simultaneously with the construction the furnace unit and mode of operation of the boiler, the efficiency of the combustion process depends on the quality of the automatic control of fuel and air into the furnace of the boiler.
  • Ескіз
    Документ
    Моделирование процесса замеса жидких опар
    (2011) Шпак, Максим Сергеевич; Чепелюк, Елена Александровна; Цвєткова, В. А.
    Основной задачею при проектировании нового пищевого оборудования есть создание наиболее эффективных машин и аппаратов, которые обеспечат наименьшие энергозатраты и повысит качество готовой продукции. The main challenge in designing a new food processing equipment is the creation of the most efficient machines and devices that will provide the lowest energy consumption and improve the quality of the finished product.