Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Дефіцит вітамінів групи В, його наслідки та методи компенсації
    (2020) Корнієнко, Карина Анатоліївна; Михієнко, Яна Анатоліївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
  • Ескіз
    Документ
    Раціональне харчування як чинник зміцнення здоров’я людини
    (2024) Топчієва, Ганна Олександрівна; Долиніна, Мила Милківна
  • Ескіз
    Документ
    Особливості харчування студентської молоді
    (2024) Коляденко, Світлана Ананіївна
    Збереження та зміцнення здоров’я, формування здорового способу життя підростаючого та молодого покоління є першочерговим завданням. Адже, міцне здоров’я і висока здатність адаптації до факторів навколишнього середовища – це одна з найбільш важливих умов формування особистісних якостей людини. Вагоме місце у формуванні здорового способу життя людини, зокрема і студентської молоді, займає здорове харчування. Це збалансоване споживання білків, вуглеводів, жирів, вітамінів і мікроелементів з урахуванням добової фізіологічної потреби людини у харчових і біоактивних речовинах. Харчування – складний процес надходження, перетравлювання, всмоктування і засвоєння в організмі харчових речовин, які необхідні для відновлення його енергетичних витрат, забезпечення процесів побудови та відтворення клітин тіла, регуляції функцій організму.
  • Ескіз
    Документ
    Використання соку плодів Нони в раціоні харчування
    (2017) Дітріх, Ірина Вікторівна; Вовк, Ганна Миколаївна
    Доведена доцільність використання соку Нони в харчових раціонах всіх груп населення для зміцнення імунітету. The expediency of using Noni juice in food rations of all population groups for strengthening immunity is proved.
  • Ескіз
    Документ
    Значення солі в раціональному харчуванні людини і її альтернативні види, що використовуються в сучасній кухні
    (2013) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    Розглянуто альтернативні види солі для забезпечення раціонального харчування населення у закладах ресторанного господарства.