Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Забезпечення позитивного структурного ефекту за рахунок новітньої політики енерговикористання
    (2011) Струнін, Віктор Володимирович
    Описана необхідність застосування комплексного підходу, чіткої структуризації та принципу пріоритетності у вирішенні проблемних питань енерговикористання та досягнення позитивної динаміки основних макроекономічних показників.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив добавки цукру на реологічні властивості клейстерів модифікованих крохмалів
    (2003) Мельник, Оксана Юріївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Ковалевська, Єлизавета Іванівна
    Вплив цукру на в’язкість клейстерів досліджували на прикладі 6%-их клейстерів модифікованих крохмалів і встановили, що при збільшенні кількості додавання цукру в’язкість клейстерів зменшувалася. The influence of sugar on the viscosity of the paste were studied on the example of 6% paste them modified starches and found that as the number of added sugar paste viscosity decreased.
  • Ескіз
    Документ
    Исследование качественного раздела влаги в крахмалах методом ИК-спектроскопии
    (2005) Мельник, Оксана Юрьевна; Ковбаса, Владимир Николаевич; Перепелица, Александр Петрович
    Работа направлена на исследование состояния влаги разных видов крахмалов, изучения связей, которые возникают при взаимодействии крахмала с водой. Установлено, что при взаимодействии крахмала с водой процесс структурообразования происходит главным образом за счет водородных связей. The work is aimed at the study of various types of moisture starches explore relationships that arise in the interaction of starch with water. It was found that the interaction of starch with water, the process of structure formation is mainly due to hydrogen bonds.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу різних добавок на реологічні властивості крохмальних клейстерів
    (2003) Мельник, Оксана Юріївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Ковалевська, Єлизавета Іванівна
    На структуру та якість готової продукції можна впливати шляхом внесення різноманітних харчових добавок (солі, цукру, кислоти), зміни режиму та способу технологічного оброблення матеріалу, це спричиняє безперервну зміну реологічних властивостей сировини та напівфабрикатів. The structure and quality of the finished product can be influenced by introducing a variety of food additives (salt, sugar, acid), regime change and how technological processing of the material, which causes a continuous change in the rheological properties of raw materials and semi-finished products.