Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Впровадження вимог стандарту IFS FOOD у виробництво цукру білого кристалічного на етапі сокодобування(2023) Прокопик, Юлія Орестівна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто питання впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво цукру білого кристалічного на етапі сокодобування.Документ Розроблення експрес-методу контролю мутності цукрових розчинів(2009) Тихонюк, A. B.; Лотар, С. Л.; Клименко, Лариса СтепанівнаНаведені результати дослідження каламутності продуктів Саливінківського цукрового заводу: очищеного соку, сиропу з випарки. Розроблено прилад для експрес-контролю каламутності продуктів. Встановлений діапазон довжин хвиль спектру випромінювання, що забезпечує стабільність вимірювання каламутності.Документ Підвищення точності і стабільності вимірювання кольоровості кристалічного цукру на новому вітчизняному колориметрі ЦУТЕП-С(2010) Клименко, Лариса Степанівна; Тихонюк, A. B.Наведені результати міжлабораторних досліджень з підвищення стабільності вимірювання кольоровості кристалічного білого цукру на колориметрі ЦУТЕП-С. Розроблене програмне забезпечення, що дозволило розбити шкалу приладу на два діапазони, в результаті чого підвищилася відтворюваність вимірювання кольоровості білого цукру.Документ Експрес-метод ідентифікації білого цукру(2008) Чернявська, Людмила Іванівна; Клименко, Лариса СтепанівнаРозроблено методику визначення вмісту крохмалю в цукрі фотоколориметричним методом, що дозволяє здійснювати ефективний моніторінг білого цукру та ідентифікувати цукор різного походження. Встановлений вміст крохмалю в цукрі з буряків – 3-10,5 мг/кг, а з цукру-сирцю – 60-650 мг/кг.