Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Використання відходів агропромислового комплексу для синтезу ксантану(2024) Яцюк, Людмила Миколаївна; Буценко, Людмила МиколаївнаСучасні екологічні рішення передбачають використання відходів як сировини для нових виробництв, зокрема, для організації мікробного синтезу. На сьогодні розроблено значну кількість біотехнологій трансформації відходів АПК у цінні продукти від біогазу до ферментів та інших продуктів. Одним із затребуваних продуктів, що отримують шляхом мікробного синтезу, є полісахарид ксантан.Документ Використання структуроутворювачів для безглютенових макаронних виробів(2015) Рожно, Олександр Васильович; Дзензелівська, Христина; Юрчак, Віра ГаврилівнаЗ метою розробки технології безглютенових макаронних виробів з кукурудзяного борошна досліджено вплив структуроутворювачів яєчного білка, ксантана, крохмалю на якість макаронних виробів. Визначено якість макаронних виробів за органолептичними, фізико-хімічними показниками та варильними властивостями. In order to develop the technology of gluten-free pasta made from corn flour investigated the influence of structurants egg protein, xanthan, starch on quality pasta. It determines the quality of the pasta organoleptic, physical and chemical parameters, as well as cooking properties.Документ Розробка технології безглютенових макаронних виробів(2015) Рожно, Олександр Васильович; Юрчак, Віра ГаврилівнаДосліджено вплив структуроутворювачів яєчного білка, ксантану, крохмалю на якість макаронних виробів. Визначено якість макаронних виробів за органолептичними, фізико-хімічними показниками та варильними властивостями. The influence of structurants egg protein, xanthan, starch quality pasta. It determines the quality of the pasta organoleptic, physical and chemical parameters and cooking properties.