Колективні монографії, розділи з колективних монографій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12021
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Концепція загального управління якістю на підприємствах індустрії туризму: функції та фази впровадження(2020) Баєв, Вадим Вікторович; Сологуб, Юрій Іванович; Безпала, Ольга Василівна; Мельник, Ірина ЛеонідівнаМетою дослідження є визначення основних понять принципів TQM та їх впровадження в систему менеджменту якості на підприємствах туристичної індустрії країниДокумент Quality management of domestic dairy enterprises based on HACCP principles(2013) Zanozovska, OksanaThe paper investigates the introduction of a quality management systembased on the HACCP principles in the dairy industry. The benefits and costs on implementing HACCP system for dairy enterprises are determined in this paper.