Колективні монографії, розділи з колективних монографій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12021

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Якість харчових продуктів як основа фізичної достатності харчування
    (2014) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    Розглянуто якість і безпечність харчових продуктів як основа фізичної достатності харчування, проаналізовані основні показники, які характеризують достатність продовольства. The quality and safety of food as a basis for physical sufficiency of nutrition are considered, the main indicators that characterize the adequacy of food are analyzed.
  • Ескіз
    Документ
    Взаємозв’язок показників самозабезпеченості та збалансованості основних продуктів харчування в Україні
    (2014) Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна
    В роботі проведена оцінка продовольчої безпеки за умов забезпеченості та збалансованості основних продуктів харчування в Україні. У дослідженні показників самозабезпеченості та збалансованості використовувався кореляційний аналіз. In work the assessment of food security in the conditions of security and balance of the main food in Ukraine is carried out. In research of indicators of self-reliance and balance the correlation analysis was used.
  • Ескіз
    Документ
    Взаємовплив показників фізичної достатності та економічної доступності основних продуктів харчування в Україні
    (2014) Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна
    В роботі розглянуто характер взаємовпливу кількісних характеристик продовольчої безпеки: показників фізичної достатності та економічної доступності основних продуктів харчування. Проведений порівняльний аналіз на основі коефіцієнтів кореляції. In work nature of interference of quantitative characteristics of food security is considered: indicators of physical sufficiency and economic availability of the main food. The comparative analysis on the basis of correlation coefficients is carried out.
  • Ескіз
    Документ
    Продовольча безпека України в умовах світової глобалізації
    (2014) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    Висвітлені основні складові продовольчої безпеки. Значна увага приділена аналізу рівня споживання та калорійності продуктів харчування. Highlights the major components of food security. Much attention is paid to analysis of consumption and calorie foods.
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми якості і безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення продовольчої безпеки
    (2013) Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна
    Досліджені основні проблеми в сфері якості та безпечності харчових продуктів та їх вплив на забезпечення продовольчої безпеки України. The basic problem in the quality and safety of food products and their impact on food security of Ukraine.