Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Новий круп’яний продукт підвищеної біологічної цінності
    (2014) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Шевченко, А. В.
    В основу тез доповіді покладено дослідження хімічного складу крупів та його оптимізація. Досліджено подрібнення крупів в дробарці та їх вплив на гранулювання. At the heart of abstract is using the cereals chemical composition and its optimization. It was researched the crushing of cereals in the crusher and its influence at granulate.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення фізико-хімічних показників крупів
    (2014) Тертишна, Юлія П.; Бабаєв, Олександр; Корнелюк, Дмитро; Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович
    В основу тез доповіді покладено дослідження хімічного складу і фізичних властивостей крупів. Заслуговують на увагу суміші круп’яних продуктів з кремнієм. At the heart of abstract is using the cereals chemical composition and physical characteristics. Special attention deserve mixtures of cereals with silicon.