Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Огляд законодавства Європейського Союзу у галузі безпеки та здоров’я на роботі
    (2023) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна
    У статті висвітлено та обґрунтовано необхідність сучасного підходу до підвищення безпеки праці працівників на підприємствах, установах, організаціях України шляхом впровадження в систему управління охороною праці Рамкової стратегії Європейського Союзу із безпеки та здоров’я на роботі на 2021-2027 роки.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження газопилових викидів на ПАТ “Новоград-Волинський хлібозавод”
    (2019) Заїка, Катерина Юріївна; Євтушенко, Ольга Володимирівна
    В роботі досліджено вплив газопилових викидів ПАТ “Новоград-Волинський хлібозавод” на навколишнє природне середовище. The impact of gas and dust emissions of PAT "Novograd-Volynskiy bakery" on the environment is investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення рівня безпеки праці на підприємствах цукрової промисловості на основі прогнозування ризиків травматизму
    (2017) Лукіянік, Олена Петрівна; Потапова, Тетяна Олександрівна; Євтушенко, Ольга Володимирівна; Породько, Петро Вікторович
    Проведено аналіз статистичних даних, що свідчать про травматизм на підприємствах цукрової промисловості України; розглянуто прогнозування професійних ризиків, як умову для профілактики та запобігання травматизму на виробництві. Statistical data of injuries at Ukrainian sugar industry entreprises has been analyzed; has been explored prognostication of occupational hazards, as a factor for employment injuries prevention.
  • Ескіз
    Документ
    Інтелектуалізація процесу прийняття рішень в СУОПП
    (2017) Сірик, Аліна Олегівна; Євтушенко, Ольга Володимирівна; Барабаш, Олег Володимирович
    Розглянуто організацію та координацію робіт з охорони праці на харчових підприємствах України, дії посадових осіб при вирішенні питань забезпечення безпеки праці; введення інтелектуалізації процесу прийняття рішень. Had been explored the organization and coordination of the labour safety in Ukrainian food industry, functionary’s actions in decision-making procedure to ensure labour safety. Introduction of decision-making intellectualization.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка впливу вікових особливостей працівників харчових підприємств на ризики виробничого травматизму
    (2014) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна
    Досліджено зв’язок між основними причинами травматизму і віком потерпілих від виробничого травматизму на харчових підприємствах методом кореляційного аналізу. Аналіз впливу на рівні травматизму вікових особливостей працівників підприємств харчової промисловості дозволив виділити дві вікові групи працівників, які вимагають особливої уваги під час виконання технологічних операцій. The connection between the main causes of injury and the age of the victims of occupational injuries at food businesses by correlation analysis. Analysis at the level of injury age characteristics of the food industry workers allowed to identify two age groups of employees who require special attention during manufacturing operations.