Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Хімічний аналіз і безпека харчових добавок
    (2014) Айрапетова, Валерія; Ладонько, Марина; Конотоп, Катерина
    Було досліджено хімічний склад фруктово-ягідних пюре на вміст бензойної кислоти та її солей. Результати проведених аналізів показали, що цей вміст не перевищує 0,2%. It was studied the chemical composition of fruit and berry puree on contents of benzoic acid and its salts. The results of the analysis showed that the content does not exceed 0.2%.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка методів ідентифікації і кількістного визначення аскорбінової кислоти і В-каротину у цукерках з екстрактом обліпихи
    (2014) Айрапетова, Валерія; П'явка, Анастасія Юріївна; Мірошников, Олег Миколайович; Макаренко, Олександр Григорович
    Запропоновано доступні методи ідентифікації та кількісного визначення аскорбінової кислоти та В-каротину в цукерках, які містять відповідні харчові добавки. A methods available for identification and quantitative determination of ascorbic acid and B-carotene in sweets containing appropriate supplements.