Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Документ
    Розширення асортименту соусів для м’ясних страв
    (2023) Семенюченко, Євгенія Вікторівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Антоненко, Артем Васильович
  • Ескіз
    Документ
    Переваги харчового законодавства України для підприємств харчової промисловості та споживачів
    (2021) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Антоненко, Артем Васильович
    Сьогодні система НАССР покладена в основу управління безпечністю харчових продуктів найкращими світовими виробниками. Належна реалізація НАССР дозволяє не тільки знизити ризики, пов’язані із харчовими отруєннями споживачів, а й удосконалити продукти та процеси компанії. В роботі розглянуто переваги впровадження системи НАССР для закладів ресторанного господарства та для споживачів.
  • Ескіз
    Документ
    Гастрономічний туризм в Україні як тренд популяризації нематеріальної культурної спадщини
    (2021) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Антоненко, Артем Васильович
    Розглянуто особливості розвитку в Україні гастрономічного туризму. Визначено що соціально-економічні, політичні та релігійні фактори також впливають на гастрономічний туризм. В ході дослідження було виявлено, що Україна має достатні можливості для розвитку гастрономічного туризму. Проте на сьогодні даний вид туризму в країні знаходиться на початковому етапі становлення. Це пояснюється наявністю низки проблем, які стоять на перешкоді успішного розвитку гастрономічного туризму в нашій державі.
  • Ескіз
    Документ
    Харчова цінність борошна з пророщеного зерна пшениці
    (2016) Антоненко, Артем Васильович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Приходько, Ксенія Ігорівна
    Розглядається питання щодо отримання борошна підвищеної харчової цінності та виробництва нових борошняних виробів. Одним із методів підвищення харчової цінності зерна шляхом біологічної активації – «пророщування». The question to obtain flour of high nutritional value and produce new pastry. One method of improving the nutritional value of grain through biological activation - "germination"
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні тенденції туристичного маркетингу
    (2012) Антоненко, Артем Васильович; Сологуб, Юрій Іванович
    Маркетинг є важливою складовою діяльності будь-якої фірми. Особливо гостро питання маркетингової діяльності стоять для фірм туристичної галузі, оскільки ринок туристичних послуг є надзвичайно мінливим і динамічним. Marketing is an important part of any company. Particularly acute issue of marketing activity for companies facing the tourism industry because tourism market is extremely volatile and dynamic.
  • Ескіз
    Документ
    Скорочення споживання енергоресурсів у готелях
    (2015) Любачевська, Надія Сергіївна; Антоненко, Артем Васильович; Михайлик, В. С.
    Для більшості готелів витрати на електроенергію, опалення і кондиціонування становлять близько 40% всіх експлуатаційних витрат. На фоні підвищення тарифів на енергоносії, впровадження інноваційних рішень дозволяє скоротити використання енергоресурсів, забезпечити автономне енерго забезпечення та раціональне управління готельною інфраструктурою, що є ефективною складовою готельного бізнесу. Most accommodation costs for electricity, heating and cooling account for about 40% of operating costs. Against the background of increasing energy tariffs, innovative solutions can reduce energy use, provide autonomous energy supply and rational management of hotel infrastructure that is effective part of the hotel business.
  • Ескіз
    Документ
    «Енергозберігаючі кишені» як засіб безпеки та збереження енергоресурсів у готелях
    (2015) Кравченко, Антоніна Іванівна; Антоненко, Артем Васильович; Дзюндзя, О. В.
    Технології в галузі гостинності розвиваються дуже стрімко, така тенденція спостерігається у зв’язку з тим, що перед підприємствами готельного господарства поставлено завдання: запросити більше відвідувачів і зробити їх постійними гостями. Здійснити це без інноваційних рішень абсолютно неможливо. Модернізація технологій в готельному господарстві дає позитивні результати -раціональне використання часу та енергії, що безпосередньо впливає на збереження коштів готелів.
  • Ескіз
    Документ
    Що таке аудіонаркотики?
    (2010) Антоненко, Артем Васильович; Нещадим, Лариса Петрівна
    Згідно з експериментальними даними, накладаючи різні бінауральні ритми один на одного, можна викликати в людини конкретний вид мозкової активності, тобто ті ж відчуття, що і маріхуанна, кокаїн, героїн, алкоголь, морфій, екстазі, нікотин, анестезія, антидепресанти. В роботі досліджено вплив ультра- і інфразвуку на здоров’я, зібрана інформація про бінауральні ритми і розглянуто вплив аудіонаркотиків на психічний стан людини. According to experimental data, imposing of different binaural beats to each other can cause a particular type of brain activity of a person, the same feelings, that are caused by marihuanna, cocaine, heroin, alcohol, morphine, ecstasy, nicotine, anesthesia, antidepressants. In this paper, the influence of ultra-and infrasound on the health is investigated, information about binaural beats is collected and the influence of audio drugs on the mental state of a person is considered.