Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу соєвого ізоляту та пшеничної клітковини на якісні показники варених ковбас(2018) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Анісімова, Анна ВячеславівнаСучасна економічна ситуація спонукає виробників до здешевлення виробництва м’ясних продуктів без втрат якісних показників готових виробів. Одним із шляхів досягнення цієї мети є використання у технології м’ясних продуктів функціональних композицій на основі рослинних білків та клітковини.Документ Розширення асортименту м’ясо-рослинних консервів(2016) Бойченко, Марія Станіславівна; Анісімова, Анна Вячеславівна; Страшинський, Ігор МирославовичКонсерви характеризуються зручністю в приготуванні і транспортуванні, мають високу енергетичну цінність та тривалий термін зберігання. Для організму людини м’ясо-рослинні консерви є важливим джерелом жиру і білкових речовин. Великого значення набуває використання рослинних добавок у м’ясних консервах, які містять в собі велику кількість поживних речовин, вітамінів, мінеральних речовин та харчових волокон, які впливають на процес травлення. Canned characterized by ease of preparation and transportation, have a high energy value and long shelf life. For the human body cereal canned food is an important source of fat and protein. Great importance is the use of herbal supplements in canned meat, which contain large amounts of nutrients, vitamins, minerals and fiber that influence digestion.