Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
26 результатів
Результати пошуку
Документ Аналіз попиту на споживання солодких страв під час сніданків у готелях(2023) Романюк, Ангеліна Василівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаВ роботі проаналізовано попит на споживання солодких на основі соціологічного опитування страв у національних та вітчизняних готелях м. Києва. The paper analyzes the demand for the consumption of sweets based on a sociological survey of dishes in national and domestic hotels in Kyiv.Документ Організація івент-заходів в готельно-ресторанному господарстві(2023) Назарчук, Анна Олегівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаВ роботі проаналізовано основні етапи організації івент-заходів, охарактеризовано значення персоналу в успішності їх функціонування. The paper analyzes the main stages of organizing events, characterizes the importance of personnel in the success of their functioning.Документ Квасовий напій з топінамбура для діабетиків(2015) Шкабура, Софія Сергіївна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаКвасовий напій з топінамбура є одним із найдешевших та доступних напоїв, які можуть споживати хворі на цукровий діабет, а інулін є незамінним фактором харчування діабетиків. Включення до харчового раціону бульб топінамбура позитивно впливає на обмін речовин у разі цукрового діабету. Kvasovo drink with artichoke is one of the cheapest and affordable drinks that can consume patients with diabetes and inulin is an indispensable factor for diabetic diet. Inclusion in the diet artichoke tubers positive effect on metabolism in the case of diabetes.Документ Аналіз підприємств з реалізації енергозберігаючих систем для готелів на ринку України(2015) Любачевська, Надія Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаПроблеми енергозбереження залишаються в центрі уваги світової громадськості. Нині складно переоцінити важливість проектів енергоефективності для української економіки. The problems of energy conservation are the focus of the world community. Today is difficult to overestimate the importance of energy efficiency for the Ukrainian economy.Документ Вільний від конкуренції вид бізнесу: дитячі кафе(2015) Любачевська, Надія Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаСтворення дитячих кафе, а також закладів з послугами для дітей, є досить актуальними. Вони допомагають дітям розвиватися фізично й розумово, підвищують їх творчий потенціал, направляють невгамовну енергію в мирне русло під керівництвом досвідчених аніматорів (педагогів). Creating a children's cafe and institutions with services for children, is quite relevant. They help children develop physically and mentally, enhance their creativity, directing indefatigable energy in peaceful course under the guidance of experienced animators (teachers).Документ Використання термостабільних начинок в молекулярній кухні(2015) Гагіна, Ольга Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Цирульнікова, Віта ВалентинівнаЗ метою розширення асортименту страв, пошуку нових смаків та неповторних поєднань виникла молекулярна кухня (її ще називають авторською кухнею), дозволяє отримати страви незвичної консистенції та оригінальних смакових якостей. In order to expand the range of food, searching for new flavors and unique combinations arose molecular cuisine (also called cuisine) can get meals unusual texture and original flavor.Документ Дослідження показників якості рослинних екстрактів для збагачення безалкогольних напоїв біологічно активними речовинами(2015) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Жукова, Наталія Вікторівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаЦінність рослинної сировини визначається комплексом біологічно активних речовин, зокрема їхнім якісним і кількісним складом, синергізмом та антагонізмом дії, а також високим ступенем засвоєння людським організмом. Використання екстрактів, як джерела біологічно активних речовин рослинної сировини, для збагачення свіжовичавлених соків в умовах закладів ресторанного господарства є перспективним напрямом наукових досліджень. The value of the plant material determined by a complex of biologically active substances, including their qualitative and quantitative composition, synergy and antagonism action and a high degree of assimilation by the body. Using extracts as a source of biologically active substances plant material for enrichment freshly squeezed juice in terms of institutions restaurant industry is a promising area of research.Документ Сік яблучно-апельсиновий з додаванням екстрактів нетрадиційної рослинної сировини(2015) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Жукова, Наталія ВікторівнаЦінність рослинної сировини визначається комплексом біологічно активних речовин, зокрема їхнім якісним і кількісним складом, синергізмом та антагонізмом дії, а також високим ступенем засвоєння людським організмом. Використання екстрактів, як джерела біологічно активних речовин рослинної сировини, для збагачення свіжовичавлених соків в умовах закладів ресторанного господарства є перспективним напрямом наукових досліджень. The value of the plant material determined by a complex of biologically active substances, including their qualitative and quantitative composition, synergy and antagonism action and a high degree of assimilation by the body. Using extracts as a source of biologically active substances plant material for enrichment freshly squeezed juice in terms of institutions restaurant industry is a promising area of research.Документ Батат як альтернативна сировина для страв у закладах ресторанного господарства(2015) Клименко, Наталія Олександрівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаДля задоволення потреб суспільства в повному обсязі продукти, які використовують для приготування продукції ресторанного господарства, мають бути не лише доброякісними, а й мати лікувально-профілактичний ефект. Зараз ця проблема є дуже актуальною, оскільки правильне харчування забезпечує нормальний ріст і розвиток організму, сприяє продовженню життя, профілактиці захворювань, підвищенню працездатності та поліпшенню якості життя загалом. Саме до таких продуктів можна віднести батат. Для удовлетворения потребностей общества в полном объеме продукты, используемые для приготовления продукции общественного питания, должны быть не только доброкачественными, но и иметь лечебно-профилактический эффект. Сейчас эта проблема очень актуальна, так как правильное питание обеспечивает нормальный рост и развитие организма, способствует продлению жизни, профилактике заболеваний, повышению работоспособности и улучшению качества жизни в целом. Именно к таким продуктам можно отнести батат. To meet the needs of society in its entirety products that are used to prepare products restaurant industry should be not only benign, but have a therapeutic effect. Now this issue is very relevant, since proper nutrition ensures normal growth and development of the body, prolongs life, prevention of diseases, increase efficiency and improve the quality of life in general. It is to such products include sweet potatoes.Документ Збагачення свіжовичавлених соків біологічно активними речовинами рослинної сировини(2014) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Жукова, Наталія ВікторівнаРозглянуто збагачення свіжовичавленого апельсиново-яблучного соку біологічно активними речовинами екстрактів м’яти перцевої та шавлії лікарської для закладів ресторанного господарства.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »