Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Croquanter-техніка як сучасний метод молекулярної гастрономії
    (2014) Пшенічнікова, Юлія; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    В умовах високої конкурентної боротьби на ринку надання послуг харчування все більше закладів ресторанного господарства використовують нові розробки в харчовій технології задля залучення споживачів. Головним чином, широкого визнання набула молекулярна гастрономія, актуальність якої є безперечною, адже це сучасний стиль приготування страв, який передбачає використання різноманітних новітніх прийомів, серед яких і Croquanter-техніка - метод молекулярної гастрономії, що передбачає отримання хрустких листків (чіпсів), інгредієнтами яких є фрукти, овочі та йогурт.
  • Ескіз
    Документ
    Аромадистиляція - інновація молекулярної гастрономії
    (2014) Біла, Катерина Василівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    Нині законодавцями нової кулінарної моди стають шеф-кухарі, які за законами хімії та фізики працюють з хімічним складом і агрегатним станом продуктів. Now legislators fashion new culinary chefs are that the laws of chemistry and physics work on the chemical composition and state of aggregation products.
  • Ескіз
    Документ
    Безпечні рослинні збагачувачі для ресторанної продукції
    (2013) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
    Встановлено перспективність впровадження спроутера “Easy Green” у вітчизняних закладах ресторанного господарства з метою розширення асортименту безпечної ресторанної продукції високої якості. It has been determined the prospects of implementation the "Easy Green" sprouter at domestic restaurants to expand the range of safe high quality restaurant products.
  • Ескіз
    Документ
    Один з напрямів досліджень молекулярної гастрономії
    (2012) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
    Представлено результати теоретичних досліджень сферифікації як перспективного напрямку молекулярної гастрономії. The results of theoretical researches of spherification as prospective direction of molecular gastronomy are presented.