Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Біодеградабельні плівки, що запобігають мікробіологічному псуванню продукції(2016) Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Зусько, Катерина ВікторівнаВикористання ТіО2 та базальтового туфу дозволяє отримувати плівки, які запобігатимуть мікробіологічному псуванню виробів, що сприятиме подовженню терміну зберігання продукції. The use of TiO2 and basalt tuff allows to obtain a film that will prevent microbiological spoilage of products that will help lengthen the shelf life of products.Документ Дослідження чутливості мікрофлори сухих заквасок Vivo до антибіотиків(2013) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Антонюк, Марія Миколаївна; Золотоверх (Курпілянська), Катерина ВолодимирівнаАнтибіотики мають вибіркову здатність пригнічувати та затримувати ріст мікроорганізмів. Кожний антибіотик характеризується специфічним спектром дії - активний відносно певних мікроорганізмів. Antibiotics have a selective ability to inhibit and delay the growth of microorganisms. Each is characterized by a specific antibiotic spectrum of action - active against certain microorganisms.Документ Визначення стійкості пробіотичної мікрофлори заквасок до дії антибіотиків(2014) Золотоверх (Курпілянська), Катерина Володимирівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаОстаннім часом великої популярності набули продукти з пробіотиками. Актуальності набуває виробництво продуктів з пробіотичними властивостями для закладів масового харчування. Recently, a large popularity of products with probiotics. Urgency is the production of probiotic properties for mass catering establishments.Документ Пошук перспекртивних бактеріальних сухих заквасок для виробництва продуктів з пробіотичними властивостями для закладів масового харчування(2014) Золотоверх (Курпілянська), Катерина Володимирівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаПри дослідженнях пробіотичної здатності, кисломолочних продуктів повторно приготовлених методом перезаквашування від материнської закваски на 2-гу добу, показники кількості пробіотичних мікроорганізмів зменшуються лише на один порядок. In studies of probiotic ability of dairy products prepared by re perezakvashuvannya of maternal starters on the 2nd day, the number of probiotic microorganisms performance decreases by only one order.