Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Новий поліпшувач для хлібобулочних виробів з соєвими продуктами(2003) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Махинько, Валерій Миколайович; Савчук, Наталія Іванівна; Дробот, Віра ІванівнаПроведено порівняння поліпшувачів, які можуть бути використані в технології хліба з додаванням продуктів переробки сої. Показана доцільність використання поліпшувачів у кількості 0,01 % для підвищення якості готових виробів. Comparison of improvers, which can be used in technology of bread with the addition of products of processing of a soya. The expediency of using improvers in the amount of 0.1 % to improve the quality of finished products.Документ Підвищення ефективності використання насіння бобових у продуктах харчування(2004) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Махинько, Валерій Миколайович; Бондар, Наталія Петрівна; Борисенко, Олена Вікторівна; Хіврич, Борис ІвановичУ статті представлено результати дослідження використання борошна з солоду бобових у хлібопекарському виробництві. The paper presents the research results of using of flour out of bean malt in the baking industry.Документ Використання продуктів переробки сої для підвищення біологічної та харчової цінності хліба(2003) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Борисенко, Олена Вікторівна; Махинько, Валерій Миколайович; Бондар, Наталія ПетрівнаПредставлено результати досліджень впливу продуктів переробки сої (білковий соєвий концентрат, борошно з цільнозмеленого зерна сої, борошна з солоду сої) на органолептичні та фізико-хімічні показники хліба. The research results of the influence of soybean products (soy protein concentrate, flour out of soybeans, and flour out of soy malt) on organoleptic and physical and chemical properties of bread are presented.Документ Антиаліментарні складові насіння бобових культур та продуктів їх переробки у складі хліба(2003) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Хіврич, Борис Іванович; Махинько, Валерій Миколайович; Борисенко, Олена Вікторівна; Бондар, Наталія ПетрівнаПредставлено дослідження з розроблення способів зниження антипоживних речовин у складі продуктів переробки бобових, які пропонуються для підвищення харчової та біологічної цінності хлібобулочних виробів. Research on developing ways to reduce non-nutritional substances in legume products that are offered to enhance the nutritional and biological value baked goods are presented.Документ Стан білково-протеїназного комплексу тіста в умовах підвищеного тиску(2012) Зарубіна, Вікторія Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Конончук, Вікторія МиколаївнаДосліджено вплив підвищеного тиску на білково-протеїназний комплекс тіста. Встановлено, що в зазначених умовах накопичується більше водорозчинного білка в тісті та підвищується активність протеолітичних ферментів. It was investigated the influence of higher pressure on the protein-proteinase complex of the dough. It was determined that in the noted conditions accumulates more water-soluble protein in the dough and increases the activity of proteinase.