Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Харчові інгредієнти та бад з екстракту топінамбуру(2014) Бессараб, Олександр Семенович; Баклан (Гаган), Інна ОлександрівнаПотреба у створенні дієтичних продуктів з високим вмістом інуліну і фруктанів, що засвоюються організмом людини без участі інсуліну, викликана зростаючим рівнем небезпечних ендокринообмінних захворювань (цукровий діабет, атеросклероз тощо) та вкрай обмеженим асортиментом таких оздоровчих продуктів на вітчизняному ринку.Топінамбур (Helianthus tuberosus L.) - одне з небагатьох природних джерел інуліну, продукти з якого відіграють важливу роль в нормалізації обмінних процесів. Тому розроблення технологій дієтичних продуктів на основі топінамбура для життєзабезпечення хворих з порушеннями обміну речовин і профілактичного харчування є актуальною і соціально важливою задачею. Need to create a diet of foods high in inulin and fruktaniv that absorbed by the body without insulin caused by increasing levels of dangerous endokrynoobminnyh diseases (diabetes, atherosclerosis, etc.) and extremely limited range of health products in the domestic rynku.Topinambur (Helianthus tuberosus L. ) - one of the few natural sources of inulin products which play an important role in the normalization of metabolic processes. Therefore, the development of technologies for dietetic products based on artichoke life support patients with metabolic disorders and preventive nutrition is relevant and socially important task.Документ Харчові інгредієнти та БАД з екстракту топінамбуру(2014) Баклан (Гаган), Інна Олександрівна; Бессараб, Олександр Семенович; Точкова, Оксана ВасилівнаТопінамбур як вітамінну добавку до їжі, рекомендовано щодня вживати. Щоб скоротити витрати часу людей хворих на цукровий діабет доцільно виготовляти порошок з топінамбуру. Який легко вживається та доступний споживачам протягом року. Jerusalem artichoke as vitamin food supplements, recommended daily use. To reduce the time spent sick people with diabetes it is advisable to make a powder of Jerusalem artichoke. What used and easily available to consumers throughout the year.